Hiçbir şeyden emin olamama

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Merhabalar.
Bende söyle bir sorun var nasıl evde çözebilirim?
Sürekli her şeyden emin olamıyorum mesela bugün okulda form doldurur iken adresi tel No'yu falan acaba doğru mu yazdı acaba doğru mu yazdım sürekli bu düşünce dolanıyor aklımdan ve birisine telefonu verdiğim zaman "acaba telefonumu değiştirdi mi?" telefon aldığımda cmine kadar ölçüyorum acaba orijinal mi diye kamera boyutunu bile ölçüyorum diye düşünüyorum, nasıl çözebilirim? Teşekkür ederim.

Telefon durumu hariç aynı durum bende de var. Hala çözüm bulamadım.

Arkadaşlar bu oturduğunuz yerden, forumdan, Google'dan çözüm bulacağınız bir şey değil!
Lütfen psikolog ve hatta psikoloğunuz uygun görürse psikiyatriste randevu alarak kendiniz için en iyi olanı yapın.

Galiba ikimiz de OKB’yiz kanki.

Ben de telefonu ekranı açık mı kapalı mı diye emin olamıyorum 50 kere kontrol ediyorum öyle koyuyorum cebime açık kalırsa kendiliğinden bir yerlere girer virüs bulaşırsa diye korkuyorum kafayı yemek üzereyim Allah hepimize sabır versin.

Bazı takıntılar bende de mevcut ancak bunları görmezden geldiğim sırada rahatsız olmuyorum. Yani takıntı halini gidermek için bir şeyi yapıp veya yapmamak tercih meselesi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…