YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim?
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 5 Kasım 2021 #2 Realtek ses sürücüsünü yükleyin. Bende öyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 5 Kasım 2021 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ses kartı sürücülerini kontrol edin. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ses kartı sürücülerini kontrol edin.
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 5 Kasım 2021 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkta sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Google'dan video açtım ve ses gelmiyor sonra bir oyun açtım ondanda ses yok ses düzeyi karıştırıcılarına giriyorum onda da bir şey yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkta sorun olabilir mi?
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.529 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #5 Kulaklık/haporler değiştirin. Ses sürücüsünü silin ve tekrar kurun. Artı 0 Eksi