Merhaba bilgisayarda düne kadar bir sıkıntım yoktu fakat dün akşam bilgisayarı açtığımda bilgisayarda hiçbir uygulamanın açılmadığını fark ettim sadece dosya gezgini ve CMD çalışıyor benim keşfettiğim kadarıyla bilgisayarda kapatıp açma yeniden başlatma ve uyku modu tuşları olsun CTRL+alt+delete kombinasyonu bile sonuç vermiyor bilgisi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim.
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
support.microsoft.com
Ek olarak, uygulamalar için gerekli olan yazılımları yükleyin.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Virüs yemiş olabilirsin. Tarayıcıya falan hiç giremiyorsan, USB belleğin içine Malwarebytes, AdwCleaner, Kaspersky Free atabilirsen iyi olur.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.