lolcuefe Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Farem bozulduğu için yeni bir fare aldım (kablosuz). Yaklaşık 1 haftadır da kullanıyordum. Bir anda hareket etmeyi kesti. Sağ ve sol klikler çalışıyor, fare tekerleği çalışıyor ama fareyi hareket ettiremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Farem bozulduğu için yeni bir fare aldım (kablosuz). Yaklaşık 1 haftadır da kullanıyordum. Bir anda hareket etmeyi kesti. Sağ ve sol klikler çalışıyor, fare tekerleği çalışıyor ama fareyi hareket ettiremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm SOKAK_SANATI 29 Nisan 2021 Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler.
Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 29 Nisan 2021 #2 Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler. Artı 0 Eksi Çözüm
Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler.
KS KS lolcuefe Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 SOKAK_SANATI dedi: Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler. Genişletmek için tıkla... eski pilleri takmıştım yeni pil taktı düzeldi teşekküreler Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI dedi: Pilini değiştirip bir deneyin derim. Bazen pil azaldığı vakit çalışmamazlık yapabiliyor kablosuz ürünler. Genişletmek için tıkla... eski pilleri takmıştım yeni pil taktı düzeldi teşekküreler
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 30 Nisan 2021 #4 Önemli değil. İyi forumlar. Artı 0 Eksi