HIDKB Nedir?

Duymadım anlatabilir misin?
Aynı programın varyantları. Yani var olan zararsız bir programın içine zararlı kodları yerleştirip sürmek. Kullanıcı, adına ve çalışma şekline bakarak yemleniyor.

Bu arada, şunları da bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden bilgisayarında var hiç bir fikrim yok ama silmeyi deneyebilirsin. Sorun olursa tekrar kurarsın, gerekli bir programsa illaki bir sürücüden falan kurulmuş olması lazım.
Kaldırdım,Tam taramada devam ediyor bakalım ne çıkacak.
Neden bilgisayarında var hiç bir fikrim yok ama silmeyi deneyebilirsin. Sorun olursa tekrar kurarsın, gerekli bir programsa illaki bir sürücüden falan kurulmuş olması lazım.
Hocam sildim diğer sorunuma çare oldu.
Caps Lock,Numlock açıp kapatınca ekranda bildirim çıkıyordu,Ve artık çıkmıyor müthiş birşey.

Kaldırdım,Tam taramada devam ediyor bakalım ne çıkacak.
Bir şey çıkmayacağına eminim. Çıkarsa da... Geçmiş olsun, ne diyelim. :D
Muhtemelen bilgisayarının klavyesi Y720'ninki ile aynı chipseti falan kullanıyor, aklıma başka neden gelmedi.
Caps Lock,Numlock açıp kapatınca ekranda bildirim çıkıyordu,Ve artık çıkmıyor müthiş birşey.
Tamam bak, ne amaçla bilgisayarında kurulu olduğunu öğrenmiş olduk. 🤣

Dostum biraz düşününce bence bu keylogger değil 13 MB'lık olmaz baska bir dosyayla birlikte bulasmissa onu bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı