Hocam dediğim gibi tam tarama devam ediyor.Tarama sonucu bir şey çıkmadıysa bilgisayarı güvenli modda başlatıp kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Benim laptop lenova değil ki dell.Lenovo laptoplarda FN gibi klavye kısayollarını kullanılabilir hale getiren sürücü. Endişelenecek bir şey yok.
ASUS'ta da ATK Package var mesela.
Lenovo keylogger yazıyordu. Keylogger demek bu mu?Lenovo laptoplarda FN gibi klavye kısayollarını kullanılabilir hale getiren sürücü. Endişelenecek bir şey yok.
ASUS'ta da ATK Package var mesela.
Lenovo keylogger yazıyordu. Keylogger demek bu mu?
@Harry Da Souza Google'a HIDKB veya HIDKB keylogger yazarsan bulabilirsin.
Benim tavsiyem Bitdefender ile tam tarama yapıp bir şey bulamazsa format atman. Bulursa da format atman.
Dostum, herhangi bir uygulamanın arkasına "keylogger" eklesen virüslü olduğu sonucuna varabilirsin. Executable parents terimini duymadın mı hiç?Lenovo keylogger yazıyordu. Keylogger demek bu mu?
O ve bir yer daha vardı.Eki Görüntüle 1221458
Şundanmı bahsediyorsunuz?
Duymadım anlatabilir misin?Dostum, herhangi bir uygulamanın arkasına "keylogger" eklesen virüslü olduğu sonucuna varabilirsin. Executable parents terimini duymadın mı hiç?
Sadece onu buldum ve ondada tam virüs olarak geçmemiş.O ve bir yer daha vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.