Hidradenitis Süppürativa hastalığı askerliğe engel mi?

asknmemis

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıldır köpek memesi hastalığını yaşıyorum. Kasıklarımda ve koltuk altımda çıkıyor. Kolumu hareket ettiremez hale geliyorum. Aşırı acıyor. Damar geriliyor. Askere gideceğim 2025 Ocak ayında. Bir kere muayene oldum daha çok genç bir doktordu. Özel harekat olsan sıkıntı ama normal er olduğun için gidebilirsin dedi. Ama askerde selam bile veremem bu acıyla. Bilen duyan var mı? Geri yollarlar mı?

Bunu farklı bir doktor ile konuşmanızı tavsiye ederim. Sonuç olarak bu yaşadığınız fiziksel bir problem. Normalde fiziksel bir sorununuz olur ise askere almamaları lazım.

Bunu farklı bir doktor ile konuşmanızı tavsiye ederim. Sonuç olarak bu yaşadığınız fiziksel bir problem. Normalde fiziksel bir sorununuz olur ise askere almamaları lazım.
Hocam mesajınız için teşekkür ederim. Direkt askerde muayene olmak daha mantıklı geliyor. Sevk kağıdım çıktı, hastaneye gitsem, askere gidemez raporu verirler mi?

Selam hocam,
Gönderinizi yeni gördüm. Ben de HS hastasıyım ve askerlik konusunda benzer bir durumdayım. Siz o dönemde ne yaptınız, süreciniz nasıl ilerledi? Muafiyet alabildiniz mi yoksa askere mi gittiniz?
Şimdiden yanıtınız için çok teşekkür ederim, gerçekten çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…