son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2013 #1 23.11.2013 tarihinde gece 00.30'da yayına giren Hidra'nın ilk klibini sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğim kadarıyla Ankara'da Türk Dili ve Tarihi okuyor ve bu sebeple siyasi konuları birçok şarkısında yer ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
23.11.2013 tarihinde gece 00.30'da yayına giren Hidra'nın ilk klibini sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğim kadarıyla Ankara'da Türk Dili ve Tarihi okuyor ve bu sebeple siyasi konuları birçok şarkısında yer ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2013 #2 Hidraya yakışır bir klip olmuş çıkar çıkmaz izledim , paylaştığın için teşekkürler T-RAP in gelişmesi için böyle şeyler önemli.
Hidraya yakışır bir klip olmuş çıkar çıkmaz izledim , paylaştığın için teşekkürler T-RAP in gelişmesi için böyle şeyler önemli.