Undervolt ekran kartının ya da işlemcinin voltajını düşürerek ısı düşünümü sağlar. Bence hiç yapma şu an böyle kalsın yeni psu alana kadarnasıl yapacağım ?
Undervolt ekran kartının ya da işlemcinin voltajını düşürerek ısı düşünümü sağlar. Bence hiç yapma şu an böyle kalsın yeni psu alana kadarnasıl yapacağım ?
High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli Güç Kaynağı (HP-EP-650S) +270,24 ₺Undervolt ekran kartının ya da işlemcinin voltajını düşürerek ısı düşünümü sağlar. Bence hiç yapma şu an böyle kalsın yeni psu alana kadar
ben şimdi bayiden siparişi verdim bu sabah kargoya çıktı çarşamba günü gelicek bu sabah adam bana değiştime şansı tanıdı tek ssd yi değiştirdim şimdi kasa bayiye gelince değiştirmek istediğimi söylesem adamın verereceği cevap ne olur sizce değiştirir mi yoksa eksta para mı alır o belirttiğim güç kaynağıyla birlikte ?Mükemmel olur
Sistemin parçalarını daha iyileriyle değiştirmediği taktirde 500W o parçalara yeterlidir. Sistem yükte ortalama 300-400W güç çeker yani 50-100W boşta bile kalır merak etmeyinHigh Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli Güç Kaynağı (HP-EP-650S) +270,24 ₺
4 5 ay sonra bunu alsam ?
değiştirmeme gerek yok diyorsunuz yani ne bileyim herkes değiştirmemi söylüyor güç kaynağını karar veremedim valla napcağımı şaşırdımSistemin parçalarını daha iyileriyle değiştirmediği taktirde 500W o parçalara yeterlidir. Sistem yükte ortalama 300-400W güç çeker yani 50-100W boşta bile kalır merak etmeyin![]()
bu arada sistemim için biraz yorum alabilir miyim sizce iyi mi ? galax ekran kartı r5 3500x 6 çekirdekli falan iyi mi sizce ?Sistemin parçalarını daha iyileriyle değiştirmediği taktirde 500W o parçalara yeterlidir. Sistem yükte ortalama 300-400W güç çeker yani 50-100W boşta bile kalır merak etmeyin
Dediğiniz gibi yetmeyecek olsa zaten koymazlardı ya da alırken sizi uyarırlardı.
belki 6 yıl sonra upgrade yapabilirimHerkes ileriye dönük olarak söylüyor. İleride yeni ekran kartı falan alırsanız yeni PSU almak zorunda kalmayın diye iyi önerilerde bulunuyorlar. Kasayı almasanız belki ben de derdim ama şu an hayırlı olsun demek düşer. Sisteme ciddi bir upgrade yaparsanız o zaman yeni PSU alırsınız.
peki sizce sistemim nasıl ? gta 6 kaldırır mıHerkes ileriye dönük olarak söylüyor. İleride yeni ekran kartı falan alırsanız yeni PSU almak zorunda kalmayın diye iyi önerilerde bulunuyorlar. Kasayı almasanız belki ben de derdim ama şu an hayırlı olsun demek düşer. Sisteme ciddi bir upgrade yaparsanız o zaman yeni PSU alırsınız.
Sisteminiz fiyatına göre gayet iyi. Galax markası hakkında bilgim yok ama RTX 2060 iyi karttır. İşlemci de onu besleyebilecek kadar iyi ama daha iyi bir kartı kaldıramaz gibi geliyor. RAM, anakart ve kasa çok iyi diyemem ama fena da değil işini görür. Tek anlamadığım nokta seçeneklerde bile olmayan Sandisk SSD sana nasıl +150TL ile satıldı ? Sistemi daha kurmadılarsa -150TL ile yine Adata modele düşürün. Adata model çok büyük sorunları olan bir SSD değil ve Sandisk olan da çok sorunsuz bir model değil. O da Adata ile aynı fiyatta hatta bazen daha ucuz fiyatta olsa da pek önerilmiyor.
[Sandisk]Server Busy
[Adata]Server Busy
ben bayiyle gidip konuştuğum için +150 lira dediler tamma olur dedim bu sabahSisteminiz fiyatına göre gayet iyi. Galax markası hakkında bilgim yok ama RTX 2060 iyi karttır. İşlemci de onu besleyebilecek kadar iyi ama daha iyi bir kartı kaldıramaz gibi geliyor. RAM, anakart ve kasa çok iyi diyemem ama fena da değil işini görür. Tek anlamadığım nokta seçeneklerde bile olmayan Sandisk SSD sana nasıl +150TL ile satıldı ? Sistemi daha kurmadılarsa -150TL ile yine Adata modele düşürün. Adata model çok büyük sorunları olan bir SSD değil ve Sandisk olan da çok sorunsuz bir model değil. O da Adata ile aynı fiyatta hatta bazen daha ucuz fiyatta olsa da pek önerilmiyor.
[Sandisk]Server Busy
[Adata]Server Busy
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.