High Power 650W 2.el aldıgım modüler güç kaynağında ekran kartı pin girişi yok

Merhabalar, 2.el dün modüler güç kaynağı aldım 1 tane 4 pin bir tane 8 pin girişi var ve 2'si de anakart için ekran kartı kabloları yok adam dönüştürücü kullan dedi. Ben kullanmak istemiyorum ve şu ürünü sipariş verdim Alfais 4292 Pci-e 8 Pin Ekran Kartı Express Power Güç Çoklayıcı Y Kablosu | Trendyol bunun bir ucunu modüler güç kaynağına diğer ucunu ekran kartıma takıp hiçbir sorun olmadan kullanabilir miyim? Dönüştürücü ile kullanmak istemiyorum çünkü güç kaynağım: High Power 650W 80 Plus Bronze modüler

High Power Absolute 650W 13.5CM Fanlı Modüler 80+ Verimli Fiyatı PSU bu o resimdeki kırmızı uclu kablolar ekran kartı için ve o kablolar yok bende adam vermedi ben dönüştürücü ile kullandım dedi bana satın aldıktan sonra
O zaman aldığınız kişi bir kabloyu vermedi, doğru mu? PSU tam modeli nedir?
High Power Absolute 650W 13.5CM Fanlı Modüler 80+ Verimli Fiyatı PSU bu o resimdeki kırmızı uclu kablolar ekran kartı için ve o kablolar yok bende adam vermedi ben dönüştürücü ile kullandım dedi bana satın aldıktan sonra

1060 modelinin zaten tek 8 Pin girişi yok mu? Model nedir?
başkan gaming x modeli evet 1 tane 8 pin girişi var sadece diyorumki şimdi aldıgım psuda ekran kartı güç kablosu yok kayıp olmuş bende Alfais 4292 Pci-e 8 Pin Ekran Kartı Express Power Güç Çoklayıcı Y Kablosu | Trendyol bunu alıp psunun arkasındaki kırmızı 8 pinlik yere 1 tanesini takıcam 3 tane ağzı var ya diğerini ekran kartına 1 taneside boşta kalıcak ilerde 2080 felan alırsam takarım diğerinide bu şekilde sorunsuz kullanibilir miyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı