High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12s alınır mı?

Süper Dana

Centipat
Daha fazla  
Bütçem çok fazla yok. 12100F-1050 Ti sistemde kullanmayı düşünüyorum. Ekran kartını ileride RTX 2060'a yükseltebilir miyim? Sizce bu fiyata alınır mı?
@462488
Normalde geçen günkü FSP'yi alacaktım ancak ses sıkıntısı olanları gördüm. Siz kullanıyormuşsunuz etiketlemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VX+ 500 yaklaşık 50 TL daha ucuz, aradaki farka değmez ama sırf ses yüzünden High Power almak istiyorsan sana kalmış.

Evet kullanıyorum, daha önce VX+ 500 modelini iade edip almıştım, VX+ daha sesli ama ikisinin arasında ses bakımından dağlar kadar fark yok. Şu an High Power daha sessiz çalışıyor.

Ekran kartını ileride RTX 2060'a yükseltebilir miyim?
İdare edebilirsin ama uzun vadeli kullanım önermem, kendisi alt sınıf PSU olduğu için zamanla fazla yıpranacak. Bunu 2060 için söylüyorum bu arada.

Bütçe ne kadar? Bu civarlarda ya VX+ alacaksın ya da bu modeli.
VX+ 500 yaklaşık 50 TL daha ucuz, aradaki farka değmez ama sırf ses yüzünden High Power almak istiyorsan sana kalmış.

Evet kullanıyorum, daha önce VX+ 500 modelini iade edip almıştım, VX+ daha sesli ama ikisinin arasında ses bakımından dağlar kadar fark yok. Şu an High Power daha sessiz çalışıyor.

İdare edebilirsin ama uzun vadeli kullanım önermem, kendisi alt sınıf PSU olduğu için zamanla fazla yıpranacak. Bunu 2060 için söylüyorum bu arada.

700-750 TL civarı bir bütçem var başka öneriniz olursa beklerim. 1000 liraya kadar önereceğiniz bir şey var mı cidden uzun süreli kullanabileceğim.

700-750 TL civarı bir bütçem var başka öneriniz olursa beklerim. 1000 liraya kadar önereceğiniz bir şey var mı cidden uzun süreli kullanabileceğim.

Kasanın boyutu ve bütçeyi aşma durumunuza göre şu da var:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı