High Power güç kaynağı pişmanlıktır

Teşekkür ediyorum hocam. Ben de iyi diye almıştım ama kötüsü buldu beni.

Sonrasında başka psu ile denedik sıkıntısız çalıştı maalesef sıkıntı PSU'dan kaynaklanıyor. Herkes için pişmanlık olmayabilir ama benim deneyimim ile pişmanlık oldu.

High Power yani asıl adıyla Sirtec/Sirfa ("çançinçon" dediğin marka), bilindik marka dediğiniz Corsair, Thermaltake, Fractal Design, Rosewill, Sentey, SilverStone, Chieftec, Micronics, Zalman, Kolink, InWin ve Xigmatek gibi markalara üretim yapıyor.

Aynı durum 2 sene evvel bende oldu. Geçmiş olsun. High Power pişmanlıktır.

Yukarıda başka bir arkadaşa cevap vermişim "Üretim yapıyor olması kendi ürünlerinin kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ona bakarsanız Migros'un ton balığını da Dardanel üretiyor ama cidden 70 gramı 35 tl'ye satılan ton balığı ile 200 gramı 25 tl'ye satılan ton balığının aynı kalitede olduğunu mu düşünüyorsunuz ?"

Ben High Power ürünlerinin tamamı kaliteli diye bir şey demedim, çançinçon deyip öyle markasız Çin üretimi PSU'larla karıştırılmaması gerektiğini söyledim.

E o zaman siz şu an sayısız markaya üretim yapan bir firmayı kaale almıyorsunuz bile öyle mi? Siz bilirsiniz.

Her markanın alt, orta ve üst seviye ürünleri olur ama konudaki kadar da değil, belki denk gelmiştir, belki arızayı tetikleyen şey başka parçadır. Tüm markaya çamur atmaya gerek yok.

Aynı durum 2 sene evvel bende oldu. Geçmiş olsun. High Power pişmanlıktır.

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.

PSU'yu arıza durumuna sokan ARGB kontrolcüsü olabilir, bu da bir ihtimal.

Ne yalan söyleyeyim böyle bir şey düşünmedim aşırı düşük ihtimal olarak geldiği için. Bir de sistemden dumanlar çıktığını görünce beynimde her şey silindi.

Konudan biraz bağımsız olacak ama artık yeni bir PSU bakıyorum. Biraz da ileriye yönelik 1000W ve PCI-e gen5 bakıyorum tüm tavsiyelere açığım. Şu anlık aklıma yatan model bu oldu. Bütçem 5k.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz daha verin bunu alin.

Hocam teşekkür ederim ancak bu beni çok aşıyor 5k benim maksimum verebileceğim.

Çok tavsiye edilen bir marka. Muhtemelen kötü şans olmuş. Ama ben şahsen ısınamamıştım High Power'e hiç. Thermaltake GF'lerin RGB'siz olanları çok hoşuma gidiyor. Alırsam onlardan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…