High Power Performance GD 600W kablo uzunluğu

Soparda

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar. Başlıkta belirttiğim PSU'yu almayı düşünüyorum ancak birkaç yerde okuduğum kadarıyla CPU kablosunun biraz kısa olduğu söyleniyor. Acaba daha önce kullanan veya kablosunu ölçen var mıdır?

Kullandığım kasa Aerocool Quartz Mid Tower.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Guardian Pro'da fazladan bir PCI arka kapağı var 1 cm daha uzun yapıyor kasayı. @fappinglemon hocam hayırlı olsun CPU kablosunu ölçme şansınız oldu mu?

Teşekkürler hocam, CPU kablosu dahil bütün kablolar bir hayli uzun, fakat PSU'nun bütün kabloları tek çıkıştan verilmiş bu yüzden montajda biraz zorluk çıkarıyor. Onun dışında bütün uzunluklar gayet yeterli seviyede. Montajlarken zorlanacağınızı düşünüyorum ben zorlandım açıkçası.

Teşekkürler hocam, CPU kablosu dahil bütün kablolar bir hayli uzun, fakat PSU'nun bütün kabloları tek çıkıştan verilmiş bu yüzden montajda biraz zorluk çıkarıyor. Onun dışında bütün uzunluklar gayet yeterli seviyede. Montajlarken zorlanacağınızı düşünüyorum ben zorlandım açıkçası.

Hmm... Eğer uzun ise sorun olmaz hocam. Ben kullanacağım kabloları sol tarafa yatırıp geri kalanları kutudan çıktığı gibi katlayıp kelepçeliyorum umarım zorluk çekmem. Teşekkürler cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı