Çözüldü High Sierra Kurulum sonrası USB'siz boot ayarları nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende öyle bir kısım yok ne yazık ki. Sanırım bu Clover aracını güncelleyeceğiz anladığım kadarı ile. Size de çok zahmet veriyorum. Yeniyim Mac’de daha, nasıl yapacağız hocam şu ayarı güncellemeyi falan?

Bazı sistemlerde o ayar çıkmaya biliyor. Ama bizde çözüm bitmez
Bu rehber işinizi görür

Hocam programı açtım resimdeki kısımda Windows kurulu SSD'yi seçip işlemlere öyle mi devam edeyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadı hocam USB’yi çıkarıp Boot etmeyi denedim ama maalesef High Sierra kurulu olan disk gözükmedi Clover Boot ekranında. Sistemi şimdi USB olmadan yeniden başlattım Windows açıldı. Mac orada öyle duruyor.
Zaten sistemi hard diske kurdum (Mac) ama o kısımda Clover bölümü yoktu.

Rehberi doğru yaptın mı? En üstte clover olmalı.
Hocam biz clover klasörünü Mac üzerinde no name isimli yere attık ya hani yanılmıyorsam eğer o klasörü hard disk'e atmayacak mıyız? Yani ben orada belirttim Windows kurulu SSD diye ama biz no name klasörüne attık. Şimdi USB'yi takıp şu clover işine bir daha bakalım.

Efı derken ilk görseldeki en altta Efı yazan bölümü açıp, onun içindeki ilgil alan atacaksın.

Burada ki aygıtlar kısmından EFİ ve onun içerisinde ki EFİ klasörünün içine Clover'i yapıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…