Çözüldü High Sierra Kurulum sonrası USB'siz boot ayarları nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşte şimdi oldu. Demin biz clover’i yanlış dizine atmışız yani ben öyle atmışım. Doğru yere attım hem clover options seçeneği geldi hem de Boot ekranında hard diskte Mac için ayırdığım kısım gelerek Boot ettim.

Biraz bekleyebilirsen daha detaylı şekilde anlatacağım bir video çekeceğim, YouTube'a atacağım sonrasında.
Oldu hocam oldu. Clover Options kısmı da gözüktü hem 😁 Sonrası tereyağdan kıl çeker gibi zaten. İkinize de çok ama çok teşekkür ediyorum, nihai olarak sorunsuz bir Mac'im var artık. Mojave veya Catalina uygun imaj gelsin onu da yaparız sizlerin sayesinde👏👏👏👏👏

Maalesef o iş yaş, ekran kartınızdan ötürü Mojave veya Catalina olmayacak gibi. Aslında sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat temiz bir ikinci el RX 580 ile takaslama şansınız varsa Mojave veya Catalina kurabilirsiniz sorunsuz şekilde :)
Hocam aklımdan geçenleri yazdınız, bende böyle bir şeyler düşünüyorum açıkcası. Yine de teşekkür ederim sizlere. Yarın uygun bir zaman da konuyu açarım. İyiki varsınız👏👏👏
Maalesef o iş yaş, ekran kartınızdan ötürü Mojave veya Catalina olmayacak gibi. Aslında sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat temiz bir ikinci el RX 580 ile takaslama şansınız varsa Mojave veya Catalina kurabilirsiniz sorunsuz şekilde :)
Bir de AppStore üzerinden gelen güvenlik güncellemelerini yapmam da bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de başarılı High Sierra kurulumu yaptım. Appstore'ye Catalina güncellemesi geldi indirip kurdum lakin aşırı bir yavaşlama ve tonla bug ortaya çıktı. Mecburen High Sierra'yı sıfırdan kurmak zorunda kaldım. Bizim gibi yeni öğrenenler için zulüm geliyor Hackintosh. Fakat gerekli driverleri ve ayarlamaları yaptıktan sonra sorunsuz ve akıcı kullanmaya başladım. Bakarsın alışıp ileride bir Mac laptop alırım. :D.
Kod:
i3 - 6098P.
GTX 2GB 950.
8GB RAM

Ben de başarılı High Sierra kurulumu yaptım. Appstore'ye Catalina güncellemesi geldi indirip kurdum lakin aşırı bir yavaşlama ve tonla bug ortaya çıktı. Mecburen High Sierra'yı sıfırdan kurmak zorunda kaldım. Bizim gibi yeni öğrenenler için zulüm geliyor Hackintosh. Fakat gerekli driverleri ve ayarlamaları yaptıktan sonra sorunsuz ve akıcı kullanmaya başladım. Bakarsın alışıp ileride bir Mac laptop alırım. :D.
Kod:
i3 - 6098P.
GTX 2GB 950.
8GB RAM
Nasipte varsa olur tabii kim istemez 😀

Kod:
i3 - 6098P.
GTX 2GB 950.
8GB RAM

Zulüm değil. Mantık çerçevesinde High Sierra kurma sebebiniz ekran kartınızın desteklediği sürümün o olması. High Sierra kurduktan sonra ekran kartınızın desteklemediği bir sürüme yükselterek hata yapmışsınız.
Bir de AppStore üzerinden gelen güvenlik güncellemelerini yapmam da bir sıkıntı olur mu?

Güvenlik güncellemelerinin sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum lakin arkadaşın bahsettiği aynı hatayı yani sürüm yükseltme hatasını yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı