Sistem ilk açıldığında %100 oluyor sonra düzeliyor sorun varmıdır acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 203
Kod:
O4 - HKCU\..\Run: [puush] C:\Program Files (x86)\puush\puush.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MK LOL] "C:\Program Files (x86)\MKJogo\MK IM\Bin\MKIM.exe" -auto
O23 - Service: BattlEye Service (BEService) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEService.exe
Bunları fixleyin.

Söylediklerinizi uyguladım, virüsün silindiğine dair izler görüyorum. Örneğin eskiden başlat menüsünden Windows Defender'ı çalıştırmaya kalktığımda gelen hata uyarısı bir anlığına görünüp kayboluyordu, şimdi ekranda kalıyor. Fakat bahsettiğim gibi hala hata uyarısı alıyorum ve bilgisayarımda yavaşlama var.

Yeni taramanın sonucu:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5 Scan saved at 17:45:57, on 23.10.2015 - Pastebin.com

Bir de üstte belirttiğim hatayı tekrar aldım.

Bunları fixleyin:

Kod:
O4 - HKCU\..\Run: [ProxyGate] C:\Users\user\AppData\Roaming\ProxyGate\MainService.exe
O23 - Service: EasyAntiCheat - EasyAntiCheat Ltd - C:\Windows\system32\EasyAntiCheat.exe

Söylediklerinizi uyguladım. Fakat virüsten kaynaklanmışa benzeyen bir yığın sorunla karşı karşıyayım. (Windows Defender'ın hala çalışmaması, hızda düşüş, dengesiz internet trafiği gibi) Bu tip virüs bulaşması ve temizlenmesi sonrası kalan sorunlar için bildiğiniz bir konu, internet sayfası vs. var mı acaba?

Windows Defender'ın hala çalışmaması
Bu durum virüsten değil, antivirüsten kaynaklı. Antivirüs yüklü olan bilgisayarda defender'ı açamazsın. Diğer dediklerin de modem veya ısp ile alakalıdır.

Pekala, çok teşekkürler. Bu hizmeti hayvani paralara yapan kişiler ve şirketler piyasadayken sizin gibiler olmasa ne yaparız kim bilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…