emirhan0404 Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #11 Başka tavsiyesi olan varmı?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2018 #12 Hikaye anlamında Mass Effect ve Dishonored serileri üstüne oyun tanıman (Witcher 3 ve TLOU dışında, Witcher önerilmiş TLOU PC de yok maalesef).
Hikaye anlamında Mass Effect ve Dishonored serileri üstüne oyun tanıman (Witcher 3 ve TLOU dışında, Witcher önerilmiş TLOU PC de yok maalesef).
emirhan0404 Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #13 Shimada Sensei dedi: Hikaye anlamında Mass Effect ve Dishonored serileri üstüne oyun tanıman (Witcher 3 ve TLOU dışında, Witcher önerilmiş TLOU PC de yok maalesef). Genişletmek için tıkla... Witcher tamam ama sadece onla kalmasını istemiyorum.Bir kaç tane daha oyun olsa güzel olur.
Shimada Sensei dedi: Hikaye anlamında Mass Effect ve Dishonored serileri üstüne oyun tanıman (Witcher 3 ve TLOU dışında, Witcher önerilmiş TLOU PC de yok maalesef). Genişletmek için tıkla... Witcher tamam ama sadece onla kalmasını istemiyorum.Bir kaç tane daha oyun olsa güzel olur.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 2 Nisan 2018 #14 Kimse Skyrim önermemiş. Çok kırıldım. Skyrim oynanması gereken bir oyun.
emirhan0404 Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #15 Serpenos dedi: Kimse Skyrim önermemiş. Çok kırıldım. Skyrim oynanması gereken bir oyun. Genişletmek için tıkla... Skyrim güzel alabilirim ama ben biraz daha modern oyun seviyorum. Tarihsel ve orta çağ pek sevmiyorum
Serpenos dedi: Kimse Skyrim önermemiş. Çok kırıldım. Skyrim oynanması gereken bir oyun. Genişletmek için tıkla... Skyrim güzel alabilirim ama ben biraz daha modern oyun seviyorum. Tarihsel ve orta çağ pek sevmiyorum
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 2 Nisan 2018 #16 Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim.
Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim.
emirhan0404 Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #17 Ömer Faruk Efe dedi: Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler life is strange alabilirim ama fable beğenmedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Başka tavsiyesi olan varmı Son düzenleme: 2 Nisan 2018
Ömer Faruk Efe dedi: Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler life is strange alabilirim ama fable beğenmedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Başka tavsiyesi olan varmı
ghent Hectopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 103 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pilot 3 Nisan 2018 #18 emirhan0404 dedi: Ömer Faruk Efe dedi: Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler life is strange alabilirim ama fable beğenmedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Başka tavsiyesi olan varmı Genişletmek için tıkla... Tomb Raider ve Rise of Tomb Raider , grafikli degil aka adventure seviyorsaniz Broken Sword serisi mutlaka.
emirhan0404 dedi: Ömer Faruk Efe dedi: Grafik olarak günümüz oyunları ile kıyaslanamaz ama Fable serisini bitirmeni tavsiye ederim. Life is Strange ve devamı olan oyunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler life is strange alabilirim ama fable beğenmedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Başka tavsiyesi olan varmı Genişletmek için tıkla... Tomb Raider ve Rise of Tomb Raider , grafikli degil aka adventure seviyorsaniz Broken Sword serisi mutlaka.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 3 Nisan 2018 #19 Crysis oynamadıysanız o seriye bakabilirsiniz.
dexiewf Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 5 3 Nisan 2018 #20 Spec ops the line güzel oyundur. Hikayesi de oldukça etkileyici. Humble dumble'da ücretsiz olarak dağıtılıyordu yanılmıyorsam bi bak derim
Spec ops the line güzel oyundur. Hikayesi de oldukça etkileyici. Humble dumble'da ücretsiz olarak dağıtılıyordu yanılmıyorsam bi bak derim