Hikayeli oyun önerisi

Merhaba hikayeli oyun arıyorum. Açıkçası ben bir çocuğum :D Bana göre oyun bulamıyorum şöyle vurdulu kırdılı olmayan 10-12 yaş arasına hitap eden bir oyun. Online var elimde. Hikayeli arıyorum. Daha önce konu açtım bana Metro Redux dediler. Life is Strange dediler :D Dediğim yaş arasına oyun lütfen. Bu arada moderatörler de yazarsa çok sevinirim.

Hımm vurdulu kırdılı bir oyun var elimde 3 kere bitirdim her bitirdiğimde de ağlarım üzüntüden istersen verebilirim ama biraz fazla vurdulu kırdılı :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma şimdi geldi. Eğer hayatta kalma tarzı oyun seviyorsan, grafik de pek önemli değilse onun için Minecraft oynayabilirsin. Ben 6 yıldır ara ara oynarım hep. Hoşuma gider. Yanına bir de arkadaş aldın mı, keyfinden yenmez.
 
Undertale demişler zaten, ek olarak Katana Zero (şiddet ve küfür içeriği bulunmakta), Hotline Miami (aynı şekilde fakat yetişkin içeriğini oyunun başında kapatabiliyorsun diye hatırlıyorum).
 
Sen söyle yeter bu arada beni hatırladın mı?
Hatırladım dostum hatırladım :) Yani önerecek çok oyun var, fakat senin yaşına uygun ne önerilir bilemedim. Arkadaşların dediği gibi Undertale oynayabilirsin. Ya da yarış oyunları oynayabilirsin güzel hikayeli. NFS Most Wanted 2005 gibi. Ben senin yaşlarındayken çok oynardım :D
 

Geri
Yukarı