Hikayeli oyun önerisi

TunahanKaraca

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
1024GB
Ekran kartı
Gtx 1650
İşlemci
İntel Core İ7 9th
Merhaba hikayeli oyun arıyorum. Bütçem fazla olmadığı için paylaşımlı hesaplar üzerinden oynuyorum o yüzden fiyat çok fark etmiyor.
God of War.
God of War: Ragnarok.
Red Dead Redemption 2
Ghost of Tsushima oyunlarını bitirdim. Detroit Become Human oynamaya çalıştım ancak bir türlü ısınamadım. Bugün Black Myth: Wukong oynamaya başlamıştım ancak o kadar çok boss savaşı vardı ki hemen tıkandım. Hem hikayesiyle hem de oynanışıyla güzel bir oyun önerebilir misiniz?

The Last of Us
Mafia 1
Uncharted.
Spider-Man
Until Dawn.

Hocam supraland var çocuk oyunu gibi gözüküyor ama komik ve orta derece hikayaye sahip ve aşırı derecede gizem barındırıyor bence onu oyna kafayı dağıtmak için

Metro serisini öneririm onu bitirdikten sonra büyük bir boşluğa düşmüştüm hiç bir oyun keyif vermiyordu. Oynamadıysanız resident evil serisi de güzeldir. Sonrasında Days gone'da çok keyif alarak bitirmiştim öneririm. Dead Space de indirdim ama oynamadım çok övülen oyunlar arasında.

Hocam kesinlikle The Last of Us serisine başlayın pişman olmazsınız. Oyunu 1 hafta önce bitirdim şimdi tekrar başladım platinlemek için gerçekten su gibi akıyor oyun.

Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. The Last Of Us başka yerlerde de çok öneriliyordu. The Last Of Us başlayacağım. Sonrasında yazdıklarınızdan devam ederim. Bir de bir sorum daha var. Çağ dışı kalmış gibi düşünebilirsiniz belki ama ben Gta 5 oynamadım hiç. Sizce sonrasında hala oynamaya değer mi?

Bu soruyu sorulmamış sayıyorum

Hocam GTA 5 daha çok günüm güzel geçsin oyunu. Şayet ben GTA 4, GTA San Andreas ve GTA Vice City oynarken daha çok keyif almıştım. Ama oynanır.

Half-Life serisi, portal serisi, Call of Juarez serisi, Call of Duty Modern Warfare orijinal serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…