Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 6 Ekim 2022 #11 427036 dedi: Hangi oyunlar mesela? Aralarında bağlantı varsa öncesindeki oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce Far Cry3e başladım. Hikayenin incelemesini dinlediğim için anladım.
427036 dedi: Hangi oyunlar mesela? Aralarında bağlantı varsa öncesindeki oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce Far Cry3e başladım. Hikayenin incelemesini dinlediğim için anladım.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 6 Ekim 2022 #12 Gusein dedi: Az önce Far Cry3e başladım. Hikayenin incelemesini dinlediğim için anladım. Genişletmek için tıkla... Spoiler yemeden oynamaya çalışın. Kendiniz deneyimleyin ondan sonra hikaye özetini izleyin, okuyun. İkinci kez oynamak da işe yarayabilir daha iyi odaklanırsınız.
Gusein dedi: Az önce Far Cry3e başladım. Hikayenin incelemesini dinlediğim için anladım. Genişletmek için tıkla... Spoiler yemeden oynamaya çalışın. Kendiniz deneyimleyin ondan sonra hikaye özetini izleyin, okuyun. İkinci kez oynamak da işe yarayabilir daha iyi odaklanırsınız.