RamazanQs
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060
Ryzen 5 5600
Çocukluğumdan beri Online rekabetçi oyunlar oynayan biriyim, sayısız rekabetçi oyunu severek oynadım. Zaman zaman hikayeli oyunlar da oynarım, son yıllarda daha çok hikayeli oyunlara yöneldim fakat oynadığım oyunların çoğunu bitiremeden bırakıyorum. Belki aylar, belki yıllarca bilgisayarımda duruyorlar ama açıp tekrar girmiyorum bile. Örneğin, bir ay önce Cyberpunk 2077 oynuyordum ve oyuna bayıldım. Hikayenin %60'ına kadar geldim, oyunu çok sevdiğim için detaylı araştırmalar yapıp yaklaşık 200 tane mod kurdum. Grafikler, normal Cyberpunk'ın 3-4 katı güzellikte oldu, oyuna sayısız yeni içerik ve eşyalar ekledim. Fakat şu an oyuna devam edemiyorum. Bazen oynayasım geliyor, gireyim diyorum, ama görev sırasında bile sıkılıp tekrar çıkıyorum. Bu sorunu birçok oyunda yaşıyorum. Indie oyunlarda ise böyle bir problem yaşamıyorum, onları genel olarak çok seviyorum. Fakat hikayeli oyunları bitiremeden siliyorum. Hikayeyi takip ediyorum tabii ki, ama hikaye benim için çok önemli olmuyor. Genelde oynadığım oyunlarda oynanış daha önemli oluyor. Mesela, Dying Light 1'i ve 2'yi bitirdim, hatta her iki oyunu da arkadaşlarımla 2-3 kez bitirdim. Ancak mesela The Witcher 3'ü çok sevsem de karakteri belli bir seviyede güçlendirdikten sonra ara verdim ve şu an tekrar başlayamıyorum. "hikayeli oyun sevmiyorsun" diyebilirsiniz ama Uncharted 4'ü çok sevdim. Hem hikayesi hem oynanışı güzeldi, fakat oynadığım hiçbir oyunu sadece hikayesi için oynamıyorum. Oynanış benim için hikayeden daha önemli.
Not: Ben genel olarak oyunlarda yavaş ilerleyen birisiyim 30 saatlik oyunu 50 60 saate bitiririm bunun sebebi de oyunlarda girmediğim yol açmadığım kapı kalmaz hatta etrafta gizli öğeler var mı diye araştırırım bile örneğin en sevdiğim hatta hayatımın oyunu dediğim Elden Ring'i 50 saate Limgrave'den çok fazla uzaklaşmadım fakat Limgrave'de girmediğim mağara kesmediğim boss, düşman almadığım item kalmamıştır gizli odalar dahil bu yüzden oyunlara teamül kalmıyor olabilir örneğin sizin için nasıl bu durum 40 saatlik oyunu bitirdiğiniz zaman 20 30 saat daha oynayabilirim çok zevkli diyebiliyor musunuz? Belkide ben oynanış saatlini geçtiğim için sıkmaya başlıyordur?
Not: Ben genel olarak oyunlarda yavaş ilerleyen birisiyim 30 saatlik oyunu 50 60 saate bitiririm bunun sebebi de oyunlarda girmediğim yol açmadığım kapı kalmaz hatta etrafta gizli öğeler var mı diye araştırırım bile örneğin en sevdiğim hatta hayatımın oyunu dediğim Elden Ring'i 50 saate Limgrave'den çok fazla uzaklaşmadım fakat Limgrave'de girmediğim mağara kesmediğim boss, düşman almadığım item kalmamıştır gizli odalar dahil bu yüzden oyunlara teamül kalmıyor olabilir örneğin sizin için nasıl bu durum 40 saatlik oyunu bitirdiğiniz zaman 20 30 saat daha oynayabilirim çok zevkli diyebiliyor musunuz? Belkide ben oynanış saatlini geçtiğim için sıkmaya başlıyordur?
Son düzenleme: