Hikayeli oyunların değeri şimdi mi arttı?

hacsiz seferi

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
1.258
Çözümler
2
Yer
Kalradya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta sorduğum gibi. Fark ettim de hikayeli oyunlar şimdi daha çok seviliyor. Ben zaten 2013'ün başlarından beri neredeyse sadece hikayeli oyun oynuyorum ama bu forumda görüyorum, yeni (2019 ve sonrası) online oyun konularında hikayeli oyunları aşırı öveni gördüm. Peki hikayeli oyunların popülerliği şimdiki online oyunlarda kanser kitlenin artmasıyla doğru orantılı mı arttı?
 
Peki hikayeli oyunların popülerliği şimdiki online oyunlarda toksikliğin artmasıyla doğru orantılı mı arttı?
Aralarında bir ilişki olduğunu düşünüyorum ama direkt ona bağlı denilecek kadar kuvvetli bir ilişki olduğunu sanmıyorum.

Online oyun sayısı son zamanlarda daha da arttı. Bence bu online oyunları genel olarak sevmeyenlerin göze batmasını sağladı.
 
Bana kalırsa hem öyle, hem de Türkiye'de o zamandan bu zamana oyuncular çok arttı. Hikayeli oyunların arttığını da düşünürsek...
 
Başlıkta sorduğum gibi. Fark ettim de hikayeli oyunlar şimdi daha çok seviliyor. Ben zaten 2013'ün başlarından beri neredeyse sadece hikayeli oyun oynuyorum ama bu forumda görüyorum, yeni (2019 ve sonrası) online oyun konularında hikayeli oyunları aşırı öveni gördüm. Peki hikayeli oyunların popülerliği şimdiki online oyunlarda toksikliğin artmasıyla doğru orantılı mı arttı?
Hem dediğin gibi hem de kaliteli yapımlar var, daha bilinçli bir kitle var artık oyun konusunda. Pandemi sonrası da etkiledi bu durumu.
 
Hayır, bence hikayeli oyunların her zaman online oyunlardan daha iyi olduğu gerçeği var. Fakat toxic ve hile oyuncuların da biraz etkisi var bunda.
Ayrıca en büyük sebebi pandemi. Herkes evde ve ne yapacağını bilmiyor. Pandemi boyunca LoL falan oynasam kafama falan sıkardım ben şahsen :D .
 
Klasik Technopat kullanıcısı: Witcher 3, Kaspersky, korsana hayır, Malwarebytes, hikayeli oyun.
Witcher 3 oynamıyorum, Kaspersky kullanmıyorum, öğrenci olduğum için ve param olmadığı için korsan kullanıyorum (teşvik değil ve riskli bir şey korsandan virüs yemişliğim var), Malwarebytes kullanmıyorum, şu aralar botlarla multiplayer oynuyorum :(.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı