Hikayeli, uygun fiyatlı oyun önerisi

PolterGeist

Centipat
Katılım
26 Haziran 2022
Mesajlar
808
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da yazılıdığı gibi hikayeli, uygun fiyatlı,(yüksek grafikli olursa daha iyi olur) oyun önerisinde bulunur musunuz?
Bir de Detroit ve Assassin's serileri sürükleyici bir hikayesi var mıdır?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Uygun fiyatlı = 50TL ve altı.
 
Hocam tarzını pek sevmesem de beni çok içine çeken bir platform oyunu Dead Cells
Xboxtan 71.25 tlye alabilirsiniz. Bütçeyi aşıyor biliyorum ama uygun fiyatlı oyun önerisi denince aklıma hemen Dead Cells geliyor.
 
 
 
Crysis 1, 2, 3 Remastered paket halinde 50TL bakabilirsiniz. Assassin's Creed serisi hikayeleri içine sürüklemiyor tek sürükleyen Ezio serisi onda da grafikler çok kötü siz güzel istiyorsunuz.
 
  • Detroit'in sağlam bir hikâyesi var, AC oyunlarının çoğunun hikâyesi pek iyi değil.
  • Metro'nun ilk iki oyunun grafikleri pek iyi değil, seri bütünlüğü olsun diye önerdim. Ayrıca Metro serisine başlamayı düşünüyorsan Saga Bundle al. Fiyatı 57 TL diye listeye koymadım.
  • BioShock: Infinite'in de grafikleri seni tatmin etmeyebilir. Ama çok sağlam bir hikâyesi olduğu için öneremeden duramadım. Listedeki oyunların büyük çoğunluğunu oynadım, kalanına hakimim. Ve en iyi senaryoya bu oyunun sahip olduğuna eminim. Tek sıkıntısı bunu anlatmada bazı sıkıntılarının olması.
  • Yine grafikleri yetersiz gelebilecek oyunlar olabilir, alıp almamak sana kalmış. Ayrıca indirimde olmayan oyunlar indirimde 10-15 lira civarına düşüyor. Ama zam riski de var. Yine alıp almamak sana bağlı.
  • The Forgotten City, Telltale oyunları ve Beyond: Two Souls diyalog temelli oyunlar. Pek oynanış içermiyor. Ayrıca Hellblade'in ve A Plague Tale'in bayık bir oynanışı var. Hikâyeleri iyi olduğu için koydum bunları. Hikâyeye önem veren biriysen şans ver bu oyunlara.
  • Batman'in ilk oyunu çok eski olduğu için koymadım, zar zor bitirebilmiştim.
  • Evet, diyeceklerim bu kadar. Umarım işe yarar bir şey çıkar senin için, iyi eğlenceler.
 
Eğer Resident Evil tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, Daymare 1998 öneririm. Hem uygun fiyatlı hem de güzel grafikli ve hikayeli bir oyundur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı