Hikayemde kaliteli villain nasıl olmalıdır sizce?

Alaycı ve aşağılayıcı, küçük ve zayıf, değersiz ve işe yaramayan bir kirlilik olarak görürcesine bir alkışlama sesi duydum... Yavaş, soğuk ve yerden yere vururcasına...

Suzuki: Oh... Kuroko kamenaga... Yazuk çok mu üzülmüş...

Yere doğru bakarak öfkeyle dişlerimi gösterdim ve gözlüğümü oynattım...

Kuroko: *dişlerimden konuşarak* Suzuki yushuna...

Suzuki: Ooooh... Çok korktuuum... Titriyorum, ayano... Kurtar beni... Hahahahahahahaha!

Kuroko: Ayano ile derdin ne? Bizden ne istedin?

Suzuki: Aaaw... Öğrenci Konseyi'nin yüz karası hala konuşuyor demek ki... Ama yakında o yılan dilini kesersek emreciğine aşkını nasıl itiraf edeceksin ki? Ha... Artık akademi Lisesi'nin resmi öğrenci konseyi üyeleri değilsiniz orası başka... Sode wa arimasen ka, orokamono (değil mi, ahmak)?

Kuroko: Suzuki, ne biliyor musun? Kendini beğenmiş, kibirli, egosu kizana Sunobu'dan bile daha fazla tavan yapmış, kendini adil olmayan bir yolla öğrenci konseyi başkanı yapıp hepimizi öğrenci Konseyi'nden sürgün eden, bana yüz karası deyip kendisinin aslında daha beter olduğunu bilmeyen şeytandan farkın yok Suzuki! Şeytan olduktan sonra babanın tüm dünyaya satış yapan bir "Suzuki" otomobil şirketinin başında olması, sizi soylu bir aile yapmaz!

Dedim ve bir süre daha Suzuki'nin yüzüne yakından baktım...

Kuroko: Sen acınası, soyu çürümüş, soysuz birinden başkası değilsin... Zulmünü sürdürdüğün akademi lisesi'ne geri dön ve hayatında harcadığın bu gereksiz hareketlerini, bana hakaret ederek iyice kısalttığın ömrünü orada son zulümlerini yaparak geçir...

Gözlerim kırmızılaşıyordu.

Suzuki: Sen nesin kuroko kamenaga? Ya da... Ahmak (!) yanderesi... Siz yandereler her zaman asıl soyu kuru olanlar oldunuz, aklınıza esen her türlü şeyi yapanlarsınız. İnsan denen varlıktan nasibini almamış, insan denemeyecek aşağılık varlıklarsınız... Sen, ayano aishi ve ryoba aishi... Hepiniz... Hepiniz aynısınız... Hepiniz... Yanderelerisiniz... Hepinizin, özellikle üçünüzün de kafalarınızın bir an önce ezilmesi lazım...

Kuroko: Biliyor musun Suzuki? Elbet bir gün diz çöküp yalvaracaksın... Bağışlanma, af dileyeceksin... Ama hayır... Şimdiden hayır... Seni affetmiyorum ve şimdi buradan çek git! Yoksa sonu çok kötü olur!

Dedim kırmızılaşan gözlerimle... Alnım kararmış, gözlerim kırmızılaşmıştı...

Suzuki: Gönder gelsin!

Dedi Suzuki eliyle alay edercesine çağırarak. Suzuki'ye yumruk attığımda...



Daha ne olduğunu anlayamadan yerde uyanmıştım ve Suzuki ortalarda yoktu. Sanırım korkaklık edip kaçmıştı. Benimle savaşmaya yüzü yoktu. Neyse ki o son kısımları kaydetmiştim. Bu sayede yanderelere yapılan terbiyesizliği Ayano'ya gösterip doğruları görmesini sağlayabilirdim. Gizem ve aysu ise yanıma gelmişlerdi.

Kuroko: Ne oldu bana?

Kim: Sana elektrik şoku verdiler kuroko... Suzuki'nin öğrenci konseyi üyeleri yaptı bunu.

(Hikayedeki bazı küfürler silindi)

Suzuki yushuna, öğrenci konseyi başkanı olmak isteyen bir kızdır... Kuroko Kamenaga'yı görür ve onu yok etmek ister. Çünkü kuroko onun için öğrenci Konseyi'nin yüz karası dır. Halbuki kuroko kamenaga aşık olduğu kişiye kavuşmak için Ayano'ya danışmış ve onun yolundan gitmeyi göze almıştır... Suzuki, Kuroko'ya düşmanlık besler... Ancak bu öğrenci konseyi başkanı olarak yönetimine yansır ve okulu bir cehenneme çevirir... Sert bir baskı, okuldaki zulüm havası öğrencileri korkutmaktadır. Suzuki Yushuna'nın öğrenci konseyi üyeleri aşırı derecede, omuz atılsa dahi yumruklayacak kadar sinirli, baskıcıdır. Yani herkesin kötülediği resmi kişilikli kuroko kamenaga aslında iyi niyetli bir kızdır.
Ayrıca çok güçlüdür... Kılıç eğitimi almış badigartlar ve öğrenci konseyi üyeleri kullanır... Her zaman badigartları ile birlikte üç kişi gezerler...

Çok ciddi olmuş ilgi çekici olmak amaçli biraz eğlence veya mizah eklesen daha iyi olabilir bence.
 
Çok ciddi olmuş ilgi çekici olmak amaçli biraz eğlence veya mizah eklesen daha iyi olabilir bence.
Öyle denemiştim. Hikayede biraz mizah var... Ama daha önce andavalın biri hikayen çok cringe olmuş dedi ben de son derece ciddi yazdım.
Bu arada bildirim almayınca mesajlarınızı göremedim özür dilerim
 
Öyle denemiştim. Hikayede biraz mizah var... Ama daha önce andavalın biri hikayen çok cringe olmuş dedi ben de son derece ciddi yazdım.
Bu arada bildirim almayınca mesajlarınızı göremedim özür dilerim.

Hocam başkasına göre yazmayın, bırakın kendi kafanızdakiler kağıda veya uygulamaya dökülsün. Millete göre yazmayın sakın, sadece bu konuda olduğu gibi tavsiye alın o kadar.
Olur öyle bildirim hataları hocam problem değil.
 
Aslında asıl kötü karakter Suzuki Yushuna... Ama bazıları Kuroko'nun yaptıklarını yanlış görebilir ve kötü karakter olarak görebilir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı