Half-Life, Portal, SOMA, Disco Elysium, F. E. A. R, Gris, The Stanley Parable, To the Moon, Undertale.
Düzenleme: Ayrıca Katana Zero'da oynayabilirsin iyi oyunlar.
Half-Life, portal, Soma, Disco Elysium, F. E. A. R, gris, The Stanley Parable, To the Moon, Undertale.
Düzenleme: Ayrıca Katana Zero'da oynayabilirsin iyi oyunlar.
Neredeyse hepsini oynadım ve öylesine arada oynamalık çerez oyunlar gibiler. Daha uzun bir hikayeye sahip 20-30 saat Gameplay'i olan uzun oyunlar arıyorum.
Days Gone mükemmeldi. RDR2 ilk 3 gün bune diyip son 1 hafta bitmesin diye dua ettim. Uncharted çok sürükleyiciydi. GTA 5 hikayesi çok çok güzel. Aklıma gelen bunlar.
Days Gone mükemmeldi. RDR2 ilk 3 gün bune diyip son 1 hafta bitmesin diye dua ettim. Uncharted çok sürükleyiciydi. GTA 5 hikayesi çok çok güzel. Aklıma gelen bunlar.
Herkes övüyor da o kadar güzel bir hikayeye sahip mi RDR2?
Neredeyse hepsini oynadım ve öylesine arada oynamalık çerez oyunlar gibiler. Daha uzun bir hikayeye sahip 20-30 saat Gameplay'i olan uzun oyunlar arıyorum.
Eğer oynanışı çok olmasın, yoğun olarak hikaye göreyim ve yaptığım seçimler oyuna etki etsin derssen Quantic Dream firmasının yaptığı oyunları tavsiye ederim: Detroit Become Human, Beyond Two Souls, Heavy Rain.
Çıkış sırasına göre en yeniden en eskiye olarak yazdım. Hepsi birbirinden güzeldir.