Hikayesi güzel oyun önerisi

M43X

Decapat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 1200af
R7 240 4gb
B450M H
8gb 3000mhz cl15
Selam arkadaşlar;
Yakın zamanda ekran kartım ve anakartımda sıkıntılar çıktı o yüzden parça değiştirdim. Anakartım garantide, ekran kartı da idareten bir kart.
Konuya gelecek olursak sistemim:
Ryzen 3 1200 AF
R7 240 4 GB.
8 GB RAM

Sistemimde rahat oynayabileceğim Online veya offline oyun önerisi istiyorum. Hikayesi güzel, aksiyon tarzı olursa sevinirim <3
(LoL ve CS oynuyorum)

Selam arkadaşlar;
Yakın zamanda ekran kartım ve anakartımda sıkıntılar çıktı o yüzden parça değiştirdim. Anakartım garantide, ekran kartı da idareten bir kart.
Ryzen 3 1200 AF
R7 240 4 GB.
8 GB RAM

Sistemimde rahat oynayabileceğim Online veya offline oyun önerisi istiyorum. Hikayesi güzel, aksiyon tarzı olursa sevinirim <3
(LoL ve CS oynuyorum)
Bilmiyorum tam kaldırır mı ama Mafia 2'ye bir bakın derim.

Selam arkadaşlar;
Ryzen 3 1200 AF
R7 240 4 GB.
8 GB RAM

(LoL ve CS oynuyorum)
A way out, metro, Witcher 1 ve 2, disco elsyum, stardew valley. Aynı ekran kartının 2gblisi var eski bir ekran kartı olduğu için AAA oyunlarını oynatmaz. AC ezio üçlemesine de bakın.

Bilmiyorum tam kaldırır mı ama Mafia 2'ye bir bakın derim.

Sisteminiz kaldırırsa Witcher 3 öneririm.

Ekran kartım idareten bildiğim kadarıyla pek güçlü değil ona güvenemiyorum.

A Way Out, metro, Witcher 1 ve 2, disco elsyum, Stardew Valley.

Metroyu büyük bir hevesle almıştım temposu çok yavaş geldiği için iade ettim :') ama diğer oyunlara bakacağım teşekkürler.

Ekran kartım idareten bildiğim kadarıyla pek güçlü değil ona güvenemiyorum.

Metroyu büyük bir hevesle almıştım temposu çok yavaş geldiği için iade ettim :') ama diğer oyunlara bakacağım teşekkürler.
Hocam aşırı sarıyor bugün exodus indireceğim 25 30 la bile olsa oynama istiyorum.

Mafia 2 klasiği kesin oynarsınız ama Witcher 3 1080p Low ayarlarda 60 FPS'nin altında kalabilirsiniz. İnternetten benchmark testlerine bakın ona göre indirir oynarsınız.

Tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı