Hile dosyası yüzünden CS:GO'dan VAC ban yer miyim?

507320

Decapat
Olay su: Kardeşim benim bilgisayara hile indirmiş reality cheats mi ne bana diyor ki kendi hesabımda oynadım. Neyse tekme tokat odadan attım ondan sonra bir de PC'ye format attim buraya kadar sorun yok. Bilgisayar tamamen temizlendi diye oyunu indirip oynamaya başladım oyunu kapattiğimda hilenin ZIP dosyasının orada oldugunu gördüm yani bu ZIP dosyası sonradan geldi o da şöyle. Bu Microsoft Cloud diye bir şey belirli dosyaları yedekliyor aynı e mailden oturum açınca da belli başlı şeyler bilgisayarıma geliyor bu neden anlamadım. Soruma gelince de herhangi bir VAC sorunu olur mu? Baktığımda ZIP dosyası orada öylece duruyordu loaderi içinde içindeki hiçbir şeyi PC'ye çikartmadım zaten WinRAR bile yüklü değil. VAC ban yer miyim CS:GO'dan?

ZIP dosyası nasıl duruyor? Format atarken temiz kurulum yapmayacaksan niye format attın ki.

ZIP dosyası nasıl duruyor? Format atarken temiz kurulum yapmayacaksan niye format attın ki.

Steam Cloud diye bir şey vardı sanırım yalan olmasın ismini tam hatırlamıyorum oyunun klasöründe ne varsa onları ayar olarak diye sayıyor(ayar olmak zorunda değil mod vs.)Ve onları hafızasına alıyor ZIP dosyasınıda ayar olarak falan gördüğü için otomatik yüklemiş olabilir.

Hile oyuna enjekte edildiyse ve VAC sistemi hesabı kara listeye aldıysa er ya da geç yasaklama alırsınız. Sırf dosya bulunduruyorsunuz diye yasaklama vermezler ama, oyun dosyalarına müdahale ederseniz o zaman uçmanız muhtemeldir.

Ayrıca kendi hesabında oynadıysa size bir şey olmaz diye bir şey yok. Valve der ki, güvenilirliğinden emin olmadığınız bilgisayarlarda VAC korumalı sunuculara bağlanıp oynamayın. Bunun yanı sıra hesaplarda aynı telefon numarasını paylaşıyorsanız yasaklama verildiğinde sizin hesabınız da etkilenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…