Hile Olmadan VAC Ban Yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS:GO oynarken overwatch tarafından ban yedim, ama hile kullanmıyorum desteğe bildirdim kalkması için başka ne yapmam lazım?

Steam: Steam Community :: FURYWARΞ v2
Bİlgisayarındaki başka bir yazılıma ait crack veya o tarzda bir dosya mevcutsa o yüzden de ban yemiş olabilirsin. Desteğe bildirdiysen başka bir şey yapmana gerek yok. Geriye cevaplarını beklemek kalıyor.

Bir haksız ban vakası daha ile karşı karşıyayız.

Overwatch ile VAC yasağının hiçbir alakası yok. Profilinde VAC yasağı bulunuyor.

Eğer ayrıyeten oyun yasaklaması alıp, bu yasaklama VAC yasağına dönüştüyse her iki sistem tarafından da suçlu bulunduğun anlamına gelir. Böyle bir yasaklamanın da hatalı olma ihtimali yok denecek azdır.

Bu hesabında da mı hile olmadan VAC yasağı almıştın?

Bİlgisayarındaki başka bir yazılıma ait crack veya o tarzda bir dosya mevcutsa o yüzden de ban yemiş olabilirsin. Desteğe bildirdiysen başka bir şey yapmana gerek yok. Geriye cevaplarını beklemek kalıyor.
Bilgisayarımda öyle birşey yok bilgilerden baktım overwatch kararı ile hile tespit etmişler ama hile yok sıkıntı orda.
Yok o hesapta bana ait fakat arkadaşım hile kullanmıştı başka bir hesap daha yedi aynı telefon numarası bağlıydı.
Report yüzünden VAC BAN yenilmez. Artık haksız yere yeme olayını bir kenara atın, yeni bir şey uydurun tutmuyor bu.
Report yersin overwatch düşersin, seni izleyenler hata yapar ve VAC yersin ilk profilimde 1 oyun yasaklanması yazdı sonra VAC yazdı.

Son düzenleme:
Niye hep böyle durumlarda ya arkadaş ya da kuzen hile açmış oluyor?

Overwatch kararı ile hile tespit etmişler

Sadece Overwatch kararı ile olsaydı VAC yasağı almazdın. VAC sistemi Overwatch'dan bağımsız ve otomatik çalışır.

VAC herhangi bir şekilde kalkamaz deniyor destek sitesinde.

seni izleyenler hata yapar ve VAC yersin

Birincisi VAC sistemi daha önce de dediğim gibi otomatik çalışır ve kimsenin etkisi altında değildir.

İlk profilimde 1 oyun yasaklanması yazdı sonra VAC yazdı.

Bu da demek oluyor ki, her iki anti hile sistemi de hile yaptığına karar vermiş. VAC yasağı da oyun yasaklamasından daha ağır bastığı için hesabına VAC işlemiş.

Hem Overwatch ekibinin hem de VAC sisteminin aynı anda yanılma olasılığı yok.

Olasılığı yoksa niye VAC yedim ozaman, çok youtuber vac yedi ve hata yapıldı kaldırıldı 2 arkadaşım vac yedi kaldırıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…