Muhammed4747
Kilopat
Bu video'yu izlerseniz yardımcı olunur. Buraya yazarsanız bot tarafından değil de bir valve çalışanı tarafından cevap alırsınız. Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu video'yu izlerseniz yardımcı olunur. Buraya yazarsanız bot tarafından değil de bir valve çalışanı tarafından cevap alırsınız. Bu video size yardımcı olacaktır.
Böyle ön yargı görmedimAga bence hilesin fakat hile değilsen 1-1.5 aya anca kalkar desteğe başvurduktan sonra.
Bilgisayar iç dış temiz okadar diyim 3 ayda bir format atıyorum 2 haftada bir temizliyorum, herhangi bir yazılımda indirmedim.Overwatch basit bir şey değil. Senin rank düzeyinden 5+ kişi izler karar verir, ardından valve yetkilileri izler. Birde VAC bana dönüşmüş ise o bilgisayarın temiz olma şansı yok.
5 kişiden fazla izlemiyor emin ol ne kadar report yediğine bağlı.5 değil, neredeyse 150 kişiye yakın adam izliyor. Kişilerin daha önce verdiği isabetli kararlara göre o kişilerin kararı ön planda tutuluyor.
Yani rastgele banlama gibi bir durum yok.
VAC yasaklaması bilgisayarda bulunan illegal yazılımlardan dolayı olur. Oyun yasaklaması ise overwatch sonucunda hile olduğunuza karar verilirse olur. Hile kullanmasanız bile illegal bir uygulama bulundurmuşsunuz demektir.
VAC programını tetikleyen hiçbir yazılım yok, öyle olsaydı güvenli sunucuda vac hatası alırdım.VAC yasaklaması bilgisayarda bulunan illegal yazılımlardan dolayı olur. Oyun yasaklaması ise overwatch sonucunda hile olduğunuza karar verilirse olur. Hile kullanmasanız bile illegal bir uygulama bulundurmuşsunuz demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.