Hile Olmadan VAC Ban Yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS:GO oynarken overwatch tarafından ban yedim, ama hile kullanmıyorum desteğe bildirdim kalkması için başka ne yapmam lazım?

Steam: Steam Community :: FURYWARΞ v2
Overwatch banı tek kişinin karar verdiği bir olay değildir oyunlarınız birçok kişiye izletilir ve çoğunluğun kararına göre ban verilir yani haksız overwatch ban ı olmaz olamaz.

5 saat oynadın ama sadece AWP ile 167 kill aldın yani?
Adam Global çok rahat alır :D
smartselect_20190630-170515_samsung-internet-jpg.410729
Yeni hesap almış oda yerse şaşırmam.
Yorumlara ne yazdığını gördün mü? :D

Aynı şeyi ben de yaşadım. İki hesabım vardı ve numaraları aynıydı. Oyuna öncesinde başka hesapta vac ban yiyen hile kullanan bir arkadaşımla girdim. İkinci hesabım vac ban yedi direkt. Daha sonra kendi hesabımdaki seçkinlik gitti. 1 hafta sonra falan niye gitti bi deyip tıkladım, öncesinde numara girili olduğu için direkt seçkin oldu hesap. Oyuna girdim, 5. Raundda falan oyundan attı. Tekrar bağlanamadım. 6 gün kadar oyun yasaklaması yazdı. Daha sonrasında baktığımda Vac ban -oldukça hatalı şeklinde bir yazıyla karşılaştım. Hem ticket hem de mail atmama rağmen hiçbir şey değişmedi. Ayrıca ek bir bilgi, normalde vac yiyince bütün valve oyunlarından engelleniyorsunuz. Ancak ben sadece csgo dan yedim. Sonra da zaten oyun f2p oldu. Kendi kullandığım hesap 62 level ve içerisinde 200+ oyun var. Hile yapacak olsam niye yıllardır kullandığım hesapla hile yapayım. Telefon numarası paylaşımı şeklinde ban yedim. O gündem beri denemediğim şey kalmadı. Başka hesaplarla oyuna girdiğimde o hesaplara da bir şey olmadı yani bilgisayarım temiz. 1000 saat pubg 1000 saat rainbow six siege im var. Konsolu kullanmayı bile doğru düzgün bilmem hile nasıl bir şey hiç bilmiyorum. Yukarda bazı arkadaşların hile de hile diye direttiğini gördüm. Bu arkadaş hile kullanmış olabilir, evet. Ama önceki hesaplarında kullanmış ve ban yemiş. Yeni hesapta aynı numarayı kullanınca o hesap da gitmiş. Millete bok atmanın anlamı yok arkadaşlar. O durmadan laf edenlere söylüyorum Yüksek rütbede oynasanız herkese hack dersiniz. Size de kızmamak lazım çünkü yüksek rütbeler robot gibi ezbere oynuyor.

Ayrıca ek bir bilgi, normalde VAC yiyince bütün Valve oyunlarından engelleniyorsunuz.

Bu pek de doğru bir bilgi sayılmaz. CS: GO yasaklamaları sadece o oyunu etkiliyor. Bu aşağıda belirtilen oyunlar hariç, diğer tüm Valve oyunları için de geçerli.

Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:

• Counter-Strike: Source
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Day of Defeat: Source
  • Team Fortress 2
Benzer şekilde, aşağıdaki Gold Source oyunlarından birinde hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:

• Counter-Strike
  • Condition Zero
  • Ricochet
  • Day of Defeat
  • Team Fortress Classic
  • Half-Life: Deathmatch
  • Deathmatch Classic

Bu pek de doğru bir bilgi sayılmaz. CS: GO yasaklamaları sadece o oyunu etkiliyor. Bu aşağıda belirtilen oyunlar hariç, diğer tüm Valve oyunları için de geçerli.

Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:

• Counter-Strike: Source
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Day of Defeat: Source
  • Team Fortress 2
Benzer şekilde, aşağıdaki Gold Source oyunlarından birinde hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:

• Counter-Strike
  • Condition Zero
  • Ricochet
  • Day of Defeat
  • Team Fortress Classic
  • Half-Life: Deathmatch
  • Deathmatch Classic

TF2 oynadım ama saatlerce bu bandan sonra nasıl oluyor o ? Ben de bunu diyorum işte bir anormallik var benim banlanmamda. Hile falan kullanmadım . ''Telefon paylaşımı nedeniyle uygulandı '' yazıyor

@AriesXLR

Bir tuhaflık yok ki. Dediğim gibi; CS: GO yasaklamaları sadece CS: GO'yu etkiler.

Siz yanlış anladınız sanırım.

''Telefon paylaşımı nedeniyle uygulandı '' yazıyor.

Aynı numarayı paylaştığınız diğer bir hesapta hile kullanılmış ve doğal olarak siz de yasaklama almışsınız.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Hala VAC yazısı duruyor. Büyük ihtimal sisteminde bulunan bazı şeylerden dolayıdır. Çünkü ayda yılda bir oyun oynayan insanım, CSGO'ya sarmıştım ama birgün maçın ortasında attı profilime VAC yazısı koydular. Hala duruyor o yazı. Herhangi bir sıkıntısı yok sadece CSGO oynayamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC de kaç aydır PUBG Mobile hilesi var ben ban yemedim. Veya diğer oyunların hilesi yüzünden ban yemedim ayrıca Torrent de kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda öyle birşey yok bilgilerden baktım overwatch kararı ile hile tespit etmişler ama hile yok sıkıntı orda.

Yok o hesapta bana ait fakat arkadaşım hile kullanmıştı başka bir hesap daha yedi aynı telefon numarası bağlıydı.

Report yersin overwatch düşersin, seni izleyenler hata yapar ve VAC yersin ilk profilimde 1 oyun yasaklanması yazdı sonra VAC yazdı.
Aynı telefon numarasına bağlı Steam hesaplarından bir tanesi ban yerse o numaraya bağlı tüm hesaplar da ban yiyor. Bir arkadaşımın başına gelmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı