Hileler ban yemiyor mu?

mimario

Kilopat
Makaleler
1
Bir süredir girmiyordum oyuna. Daha geçen hafta bir ban dalgası lafı dolaştı durdu. Bir çok kişinin haksız ban diye konu açtığını dahi gördüm.

Bu akşam bir girelim dedim ağzımdan burnumdan geldi. Rütbe supreme-global arası ve özellikle son 2 maçta rakip bildiğimiz hile açtı. Ama öyle gizli kullanayım falan yok. Bildiğimiz duvar arkası hiç çekinmeden vurdu defalarca. Seri oynadığımız yerlerde ise bildiğimiz autoaim hilesi açıp geçirmedi.

Dediğim gibi iyi oynayan bir oyuncudan falan bahsetmiyorum. Bildiğimiz çekinmeden hile açtı ve maç taşıdılar. Hiç bu kadarına denk gelmemiştim. Valve tümden mi saldı oyunu?

Bu adamlar günde 1 maç oynuyorlar. Ne kadar hile yaparsa yapsın ban yemiyorlar. Bir rivayete göre 6 raporda overwatch’a düşüyormuş. Bizzat şahidim bu şekilde kullananlara.

Düzgün bir anti-cheat sistemi gelene kadar ranked girmeyin. Faceit tavsiye ederim.

Valve aynı valve. Arada bir gelip ban atıp gidiyorlar.
Bende bayadır oynuyorum mg2 civarında prime'dayken hile hiç denk gelmedi. Tüm hileler genelde yüksek eloda oluyor galiba

Biraz önce 5 global full madalya girdiğimiz maçta karşımıza gelen 2 kişinin saatleri;
CS:GO Play Time 4 hours. CS:GO AFK/Idle Time 340 hours.
Adam !ranks yazıyor ranklarımızı gösteriyor all chatten.
Hesabını dün açmış 30bin beğeni attırmış. Steam'ını 1 günde 105 seviyeye çıkarmış.

Şimdi öncelikle ben çok belli edip 3 aydır ban yemeyeni de gördüm 2 günde yiyenide anlayamadım hiç bi
Report bot siteleri var o artık eski bir önlem.

CS:GO'yu betadan beri oynuyorum. Arada girdiğimizdem lem-supreme arası gidip geliyorduk. Bu aralar biraz kasalım dedik ama yukarısı fena. Eskiden böyle değildi. Zaten çıkmak ta çok zordu. Faceit devam edeceğiz mecbur.

Hocam Faceit girin gerçekten neredeyse hiç hile gelmiyor. 500-600 tane Faceit maçım varsa 1-2 tane gelmiştir onda da aptal Rus'lar oynamayı bilmedikleri için hile açıyorlar.

Normalde Faceit giriyoruz ama şu sıra yazlıktayım hala. Biraz ping sorunu var. O yüzden MM devam ediyoruz. Globali görüp bırakalım diyoruz ama karşıya hile geldiğinde kazanmak imkansız oluyor. 7-8 seri win üstüne yenildim. Bir iki galibiyete global olup faceit devam ederiz artık. Ama Valve nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor? Böyle bir açık utanç verici resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…