HIQ Pro + protein tozu alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve muz aroması sıkar mı(Tasty banana)deneyen var mı?

Son düzenleme:
Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve muz aroması sıkar mı(Tasty banana)deneyen var mı?

Bir sürü alternatif marka var Hardline, bigjoy supplementler Scitec de iyidir.

Ben çikolatalısını kullandım koku olarak biraz değişikti tat ve kıvam olarak güzel fakat 900gramlık şeye 1k vermek mantıksız.

Ben çikolatalısını kullandım koku olarak biraz değişikti tat ve kıvam olarak güzel fakat 900gramlık şeye 1k vermek mantıksız.
fiyat değişiyor hocam scitec alcak olsam direk optimum marka alırdım

yani hocam 900 gr lık optimum gold standart 2100 tl almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim

fiyat değişiyor hocam scitec alcak olsam direk optimum marka alırdım

yani hocam 900 gr lık optimum gold standart 2100 tl almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim
Aralarında dağlar kadar fiyat farkı var .

Fiyat değişiyor hocam Scitec alacak olsam direk optimum marka alırdım

Yani hocam 900 grlık optimum Gold standart 2100 TL almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim

Protein tozu altı üstü gidip izole veya üst segment bir şey aramaya gerek yok.

Yani hocam 900 grlık optimum Gold standart 2100 TL almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim

Değmez HIQ'ya o kadar vermene de değmez arkadaşım almıştı kullanmadığı için kalanını ben kullandım gram bir fark yok şu an supplementlerinkini kullanıyorum.

Fiyat olarak piyasaya göre yüksek, şuan zaten birşey almayın bayram indirimlerini bekleyin. Anlık olarak indirimleri bitmediyse en uygunu bigjoydu sanırım.
Nutrade de baya iyi fiyatta, ben olsam nutrade tercih ederdim.
İndirimlerden sonra bir daha bakmak lazım.

Aroması için alacaksanda 2kg liğini al bari.

Hmm hocam genel olarak HIQ'nun protein tozu kalitelidir değil mi biliyorum kreatinde çok fark etmiyorda protein tozunda kalite farkı oluyor diye merak ettim.

Kaliteli ona bir lafım yok ama şişirme fiyat protein tozunda sen gitsen weider kullansan da bir fark olmayacak HIQ da optimum kullansanda. Piyasada bir sürü whey var ham maddesi kaliteli olup içindeki protein değeride gerçeği yansıttıktan sonra hepsi aynı o yazdığım markaların hiçbiri kalitesiz markalar değil zaten.

Hmm hocam genel olarak HIQ'nun protein tozu kalitelidir değil mi biliyorum kreatinde çok fark etmiyorda protein tozunda kalite farkı oluyor diye merak ettim.

Sen bilirsin tabii ama HIQ'nun diğer markalardan daha kaliteli olarak lanse edilmesinin tek sebebi iyi reklam yapmaları.

Kaliteli ona bir lafım yok ama şişirme fiyat protein tozunda sen gitsen weider kullansan da bir fark olmayacak HIQ da optimum kullansanda. Piyasada bir sürü whey var ham maddesi kaliteli olup içindeki protein değeride gerçeği yansıttıktan sonra hepsi aynı o yazdığım markaların hiçbiri kalitesiz markalar değil zaten.

Sen bilirsin tabii ama HIQ'nun diğer markalardan daha kaliteli olarak lanse edilmesinin tek sebebi iyi reklam yapmaları.
@SupplementGurmesi sende öneride bulunabilirsen daha iyi olur bu konuda en tecrübeli sensindir.

Genel pazarlama taktiği. Söylediğimiz markaların hepsi wpc80 içeriyor, yani aynı kalitede. Bazıları ekstra wpi90da içeriyor ama bu fiyata etki edecek kadar yüksek miktarda bulunmuyor.
Bigjoy hardline supplementler hiq nutrade vs. Hepsi wpc80 içerdiği için dikkat etmemiz gereken kriterlerden fiyata bakmamız en uygunu olur. Fiyat performans olarak da en kötüsü hiq olduğuna göre kalitesi de diğerleriyle benzer olduğuna göre alınacak bir whey değil.
En mantıklı seçim bigjoy veya nutrade olur. Bayramı beklemekten sonra..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı