Yatırım yapmak için bir miktar param var. Elimde boş duracağına yatırım yapmak istiyorum. Reşit değilim, babam alacak benim yerime. Nereden ve nasıl alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl alabilirim?
Yatırım yapmak için bir miktar param var. Elimde boş duracağına yatırım yapmak istiyorum. Reşit değilim, babam alacak benim yerime. Nereden ve nasıl alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl alabilirim?
Babanla görüşüp İş Bankası hesabı açtırabilirsin. Hem sana hem babana hesap açıyorlar. Baban sana açılan hesabı verir ve sen de oradan hisse alımı satımı yapabilirsin.
Hocam, ben sosyal medyada vs gezerken Midas diye bir program gördüm. Denemek için hesap açtım kimlik vs doğruladım 1 günde. Daha sonra yatırım yapmaya başladım. YTD.
Bankalardan bir tanesini seçip aktif ettireceksiniz. İnternet Şubeleri veya Mobile bankacılık ile al sat yapabilirsiniz. Tabi bankalar buna göre komisyon alırlar. Açıkçası bu işi yapan aracı firmalar var ama pek güvenilir görmüyorum. Örneğin: Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği Midas gibi.
Babanla görüşüp İş Bankası hesabı açtırabilrisin. Hem sana hem babana hesap açıyorlar. Baban sana açılan hesabı verir ve sende oradan hisse alımı satımı yapabilirsin.
Hocam, ben midas ile yapıyorum. Çok basit. Bankalarda biraz daha fazla komisyon alıyor diye biliyorum. Midas ise hiç almadı benden. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bence güvenilir gibi duruyor. Her yerde reklamı dönüyor zaten.
Bankalardan bir tanesini seçip aktif ettireceksiniz. İnternet şubeleri veya Mobile bankacılık ile al sat yapabilirsiniz. Tabii bankalar buna göre komisyon alırlar. Açıkçası bu işi yapan aracı firmalar var ama pek güvenilir görmüyorum. Örneğin: Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği midas gibi.
Hocam ben midas ile yapıyorum çok basit bankalarda biraz daha fazla komisyon alıyor diye biliyorum midas ise hiç almadı benden. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bence güvenilir gibi duruyor her yerde reklamı dönüyor zaten.
Hocam, ben midas ile yapıyorum. Çok basit. Bankalarda biraz daha fazla komisyon alıyor diye biliyorum. Midas ise hiç almadı benden. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bence güvenilir gibi duruyor. Her yerde reklamı dönüyor zaten.
Sevgili Preaks şöyle yakın geçmişine bak. Ne reklamı dönen sistemler göçtü gitti millet mahkemelerde parasının peşinde sürünüyor. O yüzden para konusunda her zaman eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın.
Sevgili Preaks şöyle yakın geçmişine bak. Ne reklamı dönen sistemler göçtü gitti millet mahkemelerde parasının peşinde sürünüyor. O yüzden para konusunda her zaman eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın.