Hisse nasıl alınır?

Hocam 2 hafta oldu ama bu uygulama 4 senedir var diye biliyorum.

Evet hocam haklısınız ama direk güvenilir değil demek bence doğru değil.

Morteatro hocamızın dediği mantıklı geldi. Uzun vadeli yapacağım için güvenilir yerlerden yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın aldığın hisseler Takas Bank adında bir kurumda saklı tutulur ve oraya senin adına giriş ve işlem yapabilmesi için bir yetkili aracı kurum ile sözleşme imzalanması gerekiyor. Ayrıca bir de yeterlilik testi (yasal olarak) yapılıyor. Bankaların tamamının kendi aracı kurumları (Bağımsız bölümleri) var. 18 yaş altı bunu kendin yapamazsın. Tüm aracı kurumların bir "en düşük" sermaye koşulları var. Bankaların kurumlarında bu daha düşük. Diğer saf aracı kurumlar küçük yatırımlara aracılık etmiyorlar.

Direkt banka hesabından mı alınmasını tavsiye edersiniz yoksa midas gibi aracı uygulamalardan mı?

Aracı kullanmak istemiyorum zaten alacağım bir kenarda duracak paraya ihtiyacım olduğu zaman kullanacağım.

Ne kadar sürede açılır yatırım hesabı?

Ne kadar zamandır kullanıyosunuz hocam?
Şubeye gideceksin ve bir günde açılır.

Garanti bankasından al. En az komisyon kesip en çeşitli halka arzlara giriş imkanı var

Gedik Yatırm bilinen ve geçmişi olan bir yatırım kurumu. Onun dışında Bankaların aracı kurumlarını öneririm.

Tek Akbank'tan alabilirim hocam.

Akbank halkla ilişkiler sorumlusu ile görüş. Sana daha detaylı bilgi verebilir.
Ve yatırım ile ilgili soruları bize sorma. Riskli iş. Sorumluluk her zaman sana ait.

Akbank halkla ilişkiler sorumlusu ile görüş. Sana daha detaylı bilgi verebilir.
Ve yatırım ile ilgili soruları bize sorma. Riskli iş. Sorumluluk her zaman sana ait.

Teşekkürler.

E niye konu açtın o zaman? Direk yatırım kısmına gel oradan bir hesap açtır kendine?

Aracı programlardan mı alayım yoksa direkt bankanın uygulamasından mı orada kararsız kalmıştım. Rahatsız ettiysem özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…