Çözüldü Hitachi 1 TB HDD çok sesli çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkannes

Picopat
%85 sağlık ve 0 bad sector var. Ama HDD çok sesli çalışıyor, kafa atma sesi de değil;
Hitachi 1000GB 7200RPM 100/100 MB/sn.
Sadece yükte sesli çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201014_223436.jpg
    243 KB · Görüntüleme: 107
Çözüm
Sorunu çözdüm. HDD'yi elle tutunca ses çıkmıyor PC'yi açınca kardeşimi çağırıyorum tutuyor .
HDD Sentinelden sağlık durununu paylaşınız bakalım kaç bozuk sektör var. Bozuk sektörlerin sayısını A olarak yazdığı için anlaşılmıyor. HDD'in sesini videoya alıp paylaşınız. Yükte ses çıkarması normal.

Diskte 10 tane bozuk sektör varmış bu sektörler kullanıma kapatılmış. Diskin durumu şu anlık iyi gözüküyor. Yük altında ses çıkarabilir diskler normal.

Diskte 10 tane bozuk sektör varmış bu sektörler kullanıma kapatılmış. Diskin durumu şu anlık iyi gözüküyor. Yük altında ses çıkarabilir diskler normal.

Sesi azaltna şansımız var mı? Disk çevirme motorunu yağlama ya da oksitlenmiş yer varsa silgiyle silme gibi?

Sorunu çözdüm. HDD'yi elle tutunca ses çıkmıyor PC'yi açınca kardeşimi çağırıyorum tutuyor .

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…