M Meetoo Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #1 1 hafta önce Hitman 2:Silent assassin almıştım oyuna girdiğimde karakterin sadece kafası görünüyor ne yapsam düzelmiyor. Acaba böyle bir sorun yaşayan var mı yaşadıysa nasıl çözdü uğraşıyorum olmuyor oyunu karakterin kafasından görüyorum sadece.
1 hafta önce Hitman 2:Silent assassin almıştım oyuna girdiğimde karakterin sadece kafası görünüyor ne yapsam düzelmiyor. Acaba böyle bir sorun yaşayan var mı yaşadıysa nasıl çözdü uğraşıyorum olmuyor oyunu karakterin kafasından görüyorum sadece.
eren200ns Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Hocam oyun orjinal mi ? Artı 0 Eksi
KS KS M Meetoo Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 77erennn dedi: Hocam oyun orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Steam'dan orjinaldir hocam ne yaptıysam olmadı hala aynı hatayı veriyor adamın sadece kafası var. Artı 0 Eksi
77erennn dedi: Hocam oyun orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Steam'dan orjinaldir hocam ne yaptıysam olmadı hala aynı hatayı veriyor adamın sadece kafası var.
Canalex Kilopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Oyunu açtığın launcher'da çözünürlük kısmı olucak çözünürlüğü arttırmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi