Hitman 2016, mobil GTX1660 Ti düşük GPU kullanımı

connor123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gün Hitman 2016 indirdim ve oyun rahatsız edici bir şekilde genellikle 40 FPS veriyor. GTX1660 Ti benchmarklarına baktığım zaman insanlar %80-100 GPU kullanımı alırken ben 30-40 arası alıyorum. Sistemim şu şekilde:
Ryzen 7 4800H
GTX1660 Ti 6 GB
3200 MHz Single Channel 16 GB RAM
256 GB SSD'im ve 1 TB HD'dim var ve oyun HDD'ye yüklü durumda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Oyun orijinal mi? Crackli oyunlar da bazen istenilen verim alınamaz. NVIDIA ile çalıştırmayı denediniz mi? Sürücülerinizin güncel olduğundan emin miyiz? Son olarak SSD'ye yüklemeyi dener misiniz? Sorun belki HDD'dir. Kim bilir?

Epic Games'ten oynuyorum orijinal NVIDIA optimizasyonu da yaptım durum aynı tüm grafikleri de denedim sürücüm ise sadece 1 sürüm eski. Genelde oyunları HDD'ye yüklüyorum ve bazı oyunlarda bu dediğim şekilde bazılarında ise %99 GPU kullanıyor. GTA 5'in singleında 90 kullanırken onlinesinde 50-60 kullanıyor mesela.
NVIDIA Denetim Masası'ndan güç modunu yüksek performansa aldığından emin ol.

Aynen o durumda.

Epic Games'ten oynuyorum orijinal NVIDIA optimizasyonu da yaptım durum aynı tüm grafikleri de denedim sürücüm ise sadece 1 sürüm eski. Genelde oyunları HDD'ye yüklüyorum ve bazı oyunlarda bu dediğim şekilde bazılarında ise %99 GPU kullanıyor. GTA 5'in singleında 90 kullanırken onlinesinde 50-60 kullanıyor mesela.
Aynı sorun bende de var. Online olarak oynadığımda düşük FPS alıyorum. Nedenini tam olarak anlayamadım. Sistemin sadece o oyunda yapıyor anladığım kadarıyla. Bu sorun bana GTA 4'te bulunan genel sorunu hatırlattı. Maalesef bazı oyunlarda böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Gelecek olan güncelleştirmeleri beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı