Çözüldü Hitman 3 Deluxe paketi kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HYRAXA

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT
RAM
DDR5 5600MHz Samsung RAM 16GB
Ekran kartı
RTX 3050 Refresh 6GB
Anakart
HP 8BD5
İşlemci
AMD Ryzen 5 7640HS
Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. satın aldım olarak gözüküyor. Oyunun içinde de satın alınmış olarak gözüküyor ama bahsedilen hiçbir eklentiyi ben göremedim, kitap da yok. Nasıl kullanacağım?

Çözüm
Çok fazla şikayet var bu ürün hakkında Steam'de. Genel olarak olumsuz hepsi. Scam diyenler filan var ama koskoca ve oyuncu dostu bir firma scam yapmaz. Ya oyuncular olarak kaçırdığımız bir nokta var ya da bize düzgün aktarılamayan bir durum var bu DLC ile ilgili.

Hocam Deluxe diye bir kısmın açılması lazımmış sanırım bölüm bölüm açılacak çok saçma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Delux with no access to suits burada yazmış adam oynamak gerek neyse ne yapalım oynayacağız mecbur.
Belli bir seviye geçmeni istiyor olabilir mi? Eğer öyle değil ise 1-2 gün bekle gözükür belki. Bu Deluxe olayı ilk çıktığında da sorunluydu zaten.

Bakın hiçbir şey yok diğerleri zaten klasik kıyafetler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-10 141924.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-10 141924.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 20
Çin görevine gidip bir kıyafetlere bakma şansınız var mı? Bölgeye göre dağıtmış olabilirler. Ve anladığım kadarıyla yan görevler sayesinde elde edeceksin çoğu şeyi.

Yok hocam bulamadım biraz daha araştıracağım çok saçma bir şey nasıl kullanamam ya.

Yok hocam bulamadım biraz daha araştıracağım çok saçma bir şey nasıl kullanamam ya.

Çok fazla şikayet var bu ürün hakkında Steam'de. Genel olarak olumsuz hepsi. Scam diyenler filan var ama koskoca ve oyuncu dostu bir firma scam yapmaz. Ya oyuncular olarak kaçırdığımız bir nokta var ya da bize düzgün aktarılamayan bir durum var bu DLC ile ilgili.

Hocam Deluxe diye bir kısmın açılması lazımmış sanırım bölüm bölüm açılacak çok saçma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Delux with no access to suits burada yazmış adam oynamak gerek neyse ne yapalım oynayacağız mecbur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı