Sürprizbozan Hitman Absolution'da karakterlerden "lenny" nasıl bayıltılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drajmir

Centipat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Bayıltmakla öldürmeyi karıştırmayın. Öldürünce görev iptal oluyor, bu adamı "lenny" nasıl bayıltırım? Uyku hapı, acı sos gibi şeyler buldum bazı yerlerde ama bunları nasıl bu adama enjekte edeceğim?

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Bayıltmakla öldürmeyi karıştırmayın. Öldürünce görev iptal oluyor, bu adamı "lenny" nasıl bayıltırım? Uyku hapı, acı sos gibi şeyler buldum bazı yerlerde ama bunları nasıl bu adama enjekte edeceğ
Oyunu bitirdim. Bayıltmak için bir tane oda var mekana sızdıktan sonra merdivenlerin olduğu bir yer var o odada oturan bir polis var. İşte orada tüm masa, Aynalık gibi olan yerleri araştırın o oda da bir masanın üstünde kıyafet olacak kılık değiştire basdıktan sonra lenny nin gelmesinin bekleyeceksiniz ve lenny orada birşeyle anlatırken bayıltacaksınız. Sonrası sizee kalmış sonuçta bölümü her türlü bitirebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı