Çözüldü Hitman II yaması virüslü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Virüslü olduğunu nereden anladınız acaba?

Kaspersky ile dosyayı tarattım bir şey bulamadı ama çalıştırınca CMD açıldı bir korku sardı içimi o yüzden hani sorayım dedim virüs taraması şu an bitti virüs bulamadı sadece GoodbyeDPI'ı buldu.

Virüslü olduğunu nereden anladınız acaba?

Anlamadım, bakmadım, taramadım. Belli ki tereddüt yaşıyor, güzel bir şey. Öyle her siteye insan güvenmemelidir. İnternette rastgele biri paylaşıyor bunu. Xz-utils açık kaynaklı yazılım, düşün oraya bile fark ettirmeden SSH backdoor açabilecek spyware yazılmıştı, biraz geçmiş haber ama... Yine de ben olsam yama kurmam. Dil öğrenirim veya yamayı kendim yaparım.

False positive gibi duruyor. Tarattığın dosyayı indirdiysen bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam yukarıdada anlattığım gibi içim rahattı fakat çalıştırdığımda CMD açıldı bir şeyler oldu o yüzden konu açma gereksiniminde bulundum.

Hocam yukarıdada anlattığım gibi içim rahattı fakat çalıştırdığımda CMD açıldı bir şeyler oldu o yüzden konu açma gereksiniminde bulundum.

CMD'nin açılması farklı bir olaydan da kaynaklanıyor olabilir ama Kaspersky ile tam tarama yapmanıza rağmen bir şey bulamadıysa bir sorun olmayacağını düşünüyorum. (hızlı tarama yaptıysanız da tam tarama yapmanızı öneririm.)

Bakmamışsınız bile. Kaç yıldır Türkçe yama kuruyorum veya malum yollardan oyun oynuyorum. Sistemin taramasınıda yapıyorum. Virüslü yama vardır, virüssüz vardır. Öyle direkt virüslü denilmez.

Tam tarama yaptım zaten korkudan hiçbir problem bulmadı.

İfadeler: LeF

Peki. Bir dahakine, olabilir yazarım.

Linux'ta IOMMU açıp harici GPU'yu sanal makineye bağlayarak oyun oynayabilirsiniz. Bu yöntem hem daha iyi performans sunar hem de güvenlidir; virüs bulaşırsa sadece sanal makine etkilenir. Güncel donanımla QEMU GPU passthrough kullanmanızı öneririm. Crack, güvenilmeyen/şüpheli yazılım vb. kullanacaksanız bu yöntem daha mantıklı.

İlginçtir, Windows VM'de daha iyi çalışıyor, çoğunlukla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…