Hitman serisi nasıldır?

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia RTX 3060
Anakart
Acer
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H With Radeon Graphics
Hitman serisi nasıl bir seri? Yani Hitman oyunları nasıl? Hiç oynamadım daha önce. Hangi oyunlara benzetiyorsunuz? Suikast temalı olduğunu biliyorum sessizlik vs. Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hitman serisi nasıl bir seri? Yani Hitman oyunları nasıl? Hiç oynamadım daha önce. Hangi oyunlara benzetiyorsunuz? Suikast temalı olduğunu biliyorum sessizlik vs. önerir misiniz?

Absolution u çok seviyorum çok güzel gizlice öldür - kaçır - fark edilme - casus - CTRL ile özel güçler gerçekten iyi bir oyun al

Absolution u çok seviyorum çok güzel gizlice öldür - kaçır - fark edilme - casus - CTRL ile özel güçler gerçekten iyi bir oyun al
Çok pahalı bence şu an. 7 lirayken kart hata vermişti son dakika alamamıştım sonraki gün zam gelmişti, hala içimde ukte kalan bir oyun. Şu an indirimli fiyatı bile 60 lira, değmez bence.

Hocam Hitman Absolution ve Hitman 3 bunlar iyidir.

Paran varsa Hitman 3 al.

Ben PlayStation 2'de Hitman Blood Money'i oynadım. Güzel oyun baya. Diğer serileri de bir o kadar güzeldir muhtemelen. Ceset saklama, öldürdüğümüzün kıyafetlerini giyme, ortama göre hızlı veya yavaş yürüme falan.

Hitman serisi nasıl bir seri? Yani Hitman oyunları nasıl? Hiç oynamadım daha önce. Hangi oyunlara benzetiyorsunuz? Suikast temalı olduğunu biliyorum sessizlik vs. önerir misiniz?

Son üçleme gayet güzel. Absolution da bayağı iyidir. Oyunlar gizliliği aşırı destekliyor. Öneririm.

Çok pahalı bence şu an. 7 lirayken kart hata vermişti son dakika alamamıştım sonraki gün zam gelmişti, hala içimde ukte kalan bir oyun. Şu an indirimli fiyatı bile 60 lira, değmez bence.

Herkese göre değişir 60 lirayı bence hak ediyor

Herkese göre değişir 60 lirayı bence hak ediyor
Steam dolara geçmiş olsa da daha o fiyatlar hala ülke için uygun değil, 2012'de çıkmış oyuna GTA 5 değilse (online'ından dolayı) 50 lira üstüne çıkılmaz bence.

Serinin tüm oyunlarını oynamakta elbette fayda olur hikayesini özümsemek açısından. Bunun haricinde kesinlikle oynamanız gereken oyunlar Blood Money ve Absolution'dır. Özellikle Blood Money, üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen verdiği serbestlik ve gizlilik hissiyatı şahanedir. Tam bir başyapıttır. Özenilmiş bölümler ve tasarımları ile 2000'li yılların en iyi oyunlarındandır. Ondan sonra çıkan oyun olan Absolution da fena değildir. Ama bana sorarsanız serinin felsefesine en uzak oyundur. Son derece çizgisel bir anlatım ve bu çizgisel anlatıma endekslenerek hazırlanmış tekdüze ve dar alan hissiyatı veren haritalara sahiptir. Ama elbette bu da güzel bir oyundur. Sonrasında gelen seri yani ''Butik Hitmancikler'' ise tadımlık bir seri. Devasa haritalarda geçen ruhsuz ve tuhaf bir oyun serisi... Kötü mü ? Hayır kesinlikle değil. Ama o gözbebeğimiz Hitman'mi ? O da değil... Bilemiyorum belki ben ufaktan yaş alıyorum veya bilgisayarım çok kaldıramadığı için bahane üretiyorum . Elbette bir şansı hak eden bir seri IO Interactive'in yapımı olan üçleme... Dünyanın değişik bölgelerinden çok farklı konumlarda oynayabiliyor olmak iştah açıcı olur...

Absolution' u 6 ay önce 6 TL ye almıştım harika oyundur tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…