Epic Games Hitman World of Assassination 167,60 TL

Teşekkürler. Düzenleme Deluxe'de her şey var mı? Yani. 2.düzenleme ben üstüne tıklamamıştım oyunu almadan Deluxe olan alınmıyormuş.
Bir sürüm olan deluxe var ona her şey dahil ama pahalı fiyatı. Birde sadece kozmetik ve soundtrack ekleyen ucuz deluxe paket var. İsimleri aynı ancak içerikler farklı. Böyle olunca insanların kafası karışıyor. Bu oyunda ucuz olan deluxe yama paketini alınca maalesef mapler açılmıyor.

Bu oyunu yapan firma çok saçma bir satış politikası izliyor neyse.
Sürüm içermeyen deluxe paket.
raurb08.png

Sürüm ve yeni haritalar içeren dolu deluxe paket.
e380yvb.png

Son düzenleme:
Bir sürüm olan Deluxe var ona her şey dahil ama pahalı fiyatı. Bir de sadece kozmetik ve soundtrack ekleyen ucuz Deluxe paket var. İsimleri aynı ancak içerikler farklı. Böyle olunca insanların kafası karışıyor. Bu oyunda ucuz olan Deluxe yama paketini alınca maalesef mapler açılmıyor.

Bu oyunu yapan firma çok saçma bir satış politikası izliyor neyse.
Sürüm içermeyen Deluxe paket.
Eki Görüntüle 2236395
Sürüm ve yeni haritalar içeren dolu Deluxe paket.
Eki Görüntüle 2236396

İndirmde değilmiş zaten girince Delux'umu alsam yoksa şu an düz olanı alıp yanında map DLC'lerini mi alsam daha mantıklı olur bir de sadece tek map DLC'si sizin attığınızmı.

İndirmde değilmiş zaten girince Delux'umu alsam yoksa şu an düz olanı alıp yanında map DLC'lerini mi alsam daha mantıklı olur bir de sadece tek map DLC'si sizin attığınızmı.
Delux almana hiç gerek yok WOA sürümünü al çoğu map geliyor. Sadece hitman 2 mapleri yok onuda 37 liraya alıyorsun.
Bu ikisini alman yeterlidir.
https://store.epicgames.com/tr/p/hitman-3--access-pass-hitman-2-expansion-01

Size verdiğim bu hesabı çok kişiye paylaşmazsan sevinirim. Kendiniz indirdikten sonra yakın arkadaşlarınıza verebilirsin. Ortak hesaplar ne kadar yayılırsa indirmek bir o kadar zorlaşıyor.

Paylaşmam kendim oynarım sadece tekrardan teşekkürler sizin de istediğiniz bir oyun varsa benim ortak hesap ile aldığım 50'den fazla oyun var guard yoksa istediğiniz oyun varsa verebilirim size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı