Mejarov
Femtopat
1-2-3 oyununu barındırmıyor mu?1 harita veriyor ve part öne veriyor gidin para verip alın gerisini![]()
1-2-3 oyununu barındırmıyor mu?1 harita veriyor ve part öne veriyor gidin para verip alın gerisini![]()
Baba torr....1 harita veriyor ve part öne veriyor gidin para verip alın gerisini![]()
Bu pakette Hitman 1, 2 ve 3 bulunuyor sadece. Ne düşünüyorsunuz?
Bir üstteki mesajda belirttim hocam.Yok hocam bedava olduğu zamanda sadece part1 kısmını ücretsiz yaptılar siz yanlış anladınız ve gördünüz sanırım.
Hocam paketin düzenleneceğini sanmıyorum çünkü çoğu oyun haber sayfası sadece bir partının verileceğini söyledi zaten.Bir üstteki mesajda belirttim hocam.
Bende böyle gözüküyordu zaten de muhtemelen ilk baştakinde millet tüm oyunu falan bedava olduğunu düşünür dediler diye bu sefer bölümün ismini yazdılar.Sayfa bir daha güncellendi. Bunların derdi ne acaba?![]()
Anca bu beklenirdi hocam.Bende böyle gözüküyordu zaten de muhtemelen ilk baştakinde millet tüm oyunu falan bedava olduğunu düşünür dediler diye bu sefer bölümün ismini yazdılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.