Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.974 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #21 Ben pek mantıklı bulmuyorum süre limiti olan bir şey indirmeyi. İyi bir şey tabii ki, isteyen indirir oynar. Kendi fikrimi söyledim.
Ben pek mantıklı bulmuyorum süre limiti olan bir şey indirmeyi. İyi bir şey tabii ki, isteyen indirir oynar. Kendi fikrimi söyledim.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.463 Çözümler 2 29 Mayıs 2025 #22 Hxrea dedi: Ben pek mantıklı bulmuyorum süre limiti olan bir şey indirmeyi. İyi bir şey tabii ki, isteyen indirir oynar. Kendi fikrimi söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınız oyun bedava oldu zaten.
Hxrea dedi: Ben pek mantıklı bulmuyorum süre limiti olan bir şey indirmeyi. İyi bir şey tabii ki, isteyen indirir oynar. Kendi fikrimi söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınız oyun bedava oldu zaten.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.974 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #23 Dr. Who dedi: Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınız oyun bedava oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya?
Dr. Who dedi: Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınız oyun bedava oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.965 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #24 Hxrea dedi: Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya? Genişletmek için tıkla... 24 saat içinde kütüphanenize eklerseniz kalıcı kalır manasında hocam. 24 saatliğine ücretsiz oldu o yani.
Hxrea dedi: Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya? Genişletmek için tıkla... 24 saat içinde kütüphanenize eklerseniz kalıcı kalır manasında hocam. 24 saatliğine ücretsiz oldu o yani.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.974 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #25 Arkserhat dedi: 24 saat içinde kütüphanenize eklerseniz kalıcı kalır manasında hocam. 24 saatliğine ücretsiz oldu o yani. Genişletmek için tıkla... Sahi mi? ben 24 saatliğine oynayabiliyorsun sanmıştım. Hemen ekleyeyim o halde.
Arkserhat dedi: 24 saat içinde kütüphanenize eklerseniz kalıcı kalır manasında hocam. 24 saatliğine ücretsiz oldu o yani. Genişletmek için tıkla... Sahi mi? ben 24 saatliğine oynayabiliyorsun sanmıştım. Hemen ekleyeyim o halde.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.463 Çözümler 2 29 Mayıs 2025 #26 Hxrea dedi: Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya? Genişletmek için tıkla... Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor.
Hxrea dedi: Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya? Genişletmek için tıkla... Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.974 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #27 Dr. Who dedi: Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor?
Dr. Who dedi: Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #28 3 bölüm falan var içinde indirmeye değmez bence.
nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 217 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #29 Bir an tümüne 1000 ₺ verdiğim oyunun tüm bölümleri ücrestsiz oldu sandım kalbim patlayacaktı.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #30 Hxrea dedi: Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor? Genişletmek için tıkla... 1 oyunun 1 haritasını içeriyor sadece.
Hxrea dedi: Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor? Genişletmek için tıkla... 1 oyunun 1 haritasını içeriyor sadece.