Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınızBen pek mantıklı bulmuyorum süre limiti olan bir şey indirmeyi. İyi bir şey tabii ki, isteyen indirir oynar. Kendi fikrimi söyledim.
Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya?Hocam süre limiti falan yok ki nereden çıkardınızoyun bedava oldu zaten.
Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya?
Sahi mi? ben 24 saatliğine oynayabiliyorsun sanmıştım. Hemen ekleyeyim o halde.24 saat içinde kütüphanenize eklerseniz kalıcı kalır manasında hocam. 24 saatliğine ücretsiz oldu o yani.
Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor.Başlıkta 24 saat yazılmış oradan çıkardım. Başlığı okumadan mı girdiniz konuya?
Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor?Hocam başlığı ben okuyup girdim zaten de siz konuyu incelemeden yazmışsınız gibi görünüyor.
1 oyunun 1 haritasını içeriyor sadece.Yok yok incelemekle alakası yok, tam olarak anlayamamıştım. Peki tüm oyunları mı içeriyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.