werst06 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 413 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Sanırım birkaç bölümü bu ücretsiz paketten oynayabiliyorduk, ben de tam araştırmadım. Siz yinede ekleyin, kütüphanede durur, belki bir gün lazım olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Sanırım birkaç bölümü bu ücretsiz paketten oynayabiliyorduk, ben de tam araştırmadım. Siz yinede ekleyin, kütüphanede durur, belki bir gün lazım olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 13.332 Çözümler 149 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e (Bayou F80) - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 werst06 dedi: Sanırım birkaç bölümü bu ücretsiz paketten oynayabiliyorduk, ben de tam araştırmadım. Siz yinede ekleyin, kütüphanede durur, belki bir gün lazım olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta göründüğü gibi sadece bir bölümden ibaret ama beleş beleştir: Bölümün kalitesini bilmiyorum ama tüm haritada farklı farklı, saçma sapan şeyler deneyerek birkaç saat zevk alınır rahat.
werst06 dedi: Sanırım birkaç bölümü bu ücretsiz paketten oynayabiliyorduk, ben de tam araştırmadım. Siz yinede ekleyin, kütüphanede durur, belki bir gün lazım olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta göründüğü gibi sadece bir bölümden ibaret ama beleş beleştir: Bölümün kalitesini bilmiyorum ama tüm haritada farklı farklı, saçma sapan şeyler deneyerek birkaç saat zevk alınır rahat.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.291 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Tüm oyunu indiriyorsunuz 3 bölüm oynacaksınız hepi topu. Bu şirketin oyun dağıtım politikası berbat.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 10 saat oynama süresiyle bitiyor diye biliyorum.