Merhaba, bende hiçbir Hitman oyunu yok ama indirime girmişken world of assasination almak istiyorum ama anlamadığım bir şey var bu paketin içinde Hitman oyunları var mı yoksa girip bir daha Hitman 2 veya 3 falan alınmalı mı?
Hitman world of assasination serinin 3 oyununun tek arayüzde birleştirilmiş halidir. Eğer satın alırsanız 3 oyuna birden sahip olursunuz.
Anladım teşekkürler, peki sadece belli kısımlar mı yoksa Full sürümler mi?
Hikaye kısmındaki tüm bölümler ve içerik dahil ancak ekstra görevler kapalı geliyor, onlar için DLC paketlerini de almanız gerekiyor.
Hikaye kısmındaki tüm bölümler ve içerik dahil ancak ekstra görevler kapalı geliyor, onlar için DLC paketlerini de almanız gerekiyor.
Hocam şu anda Epic'te Hitman world of assasination part 1 var 91 TL'ye, içeriğine baktım Hitman 1 ve 3 varmış. Bunların dışında Hitman 2 Expansion'u da alırsam oyundaki bütün görevlere erişiyor muyum?
Hocam şu anda 91TL olan paket anladığım kadarıyla sadece Hitman 1'in görevlerini kapsıyor 6 bölümlük bir şey. Hitman 2 expansion ise tek başına oyun sayılmaz yani içeriğinde Hitman 1 ve 2'yi kapsıyor ancak onları kullanabilmek için ana oyuna yani Hitman 3'e sahip olmanız gerekli.
Hocam bende olmadı. 1 ve 2 için erişim falan istedi.Hitman world of assasination serinin 3 oyununun tek arayüzde birleştirilmiş halidir. Eğer satın alırsanız 3 oyuna birden sahip olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.