Hitman World of Assassination Tüm Dünyada 75 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Absulution sonrası beni sarmadı nedense.
Absolution'da her ne kadar gizlilik mekanikleri olsa da bir çok oyuncu bu oyunu Max Payne gibi oynadı. Bu yüzden sevildi ve sonraki oyunları bu sebeple sarmamış olabilir. Ancak Hitman bir Blood Money, Silent Assassin veya son çıkan Hitman üçlemesi gibiydi her zaman. Ve bence öyle de kalmalıdır.

Absolution 7 kez bitirdim diğer her oyununda kayboldum bitiremedim ama sözüm olsun sana Blood Money bir daha dönüp bu sefer bitireceğim seni.

Hocam ben Hitman'in 2016 ve sonrasında çıkan oyunlarını ve bütün içeriklerini almak istiyorum, yani oynanışı değiştiren silah veya oynanış süresini arttıran yeni görevler veya haritalar, skin gibi kozmetikleri istemiyorum. Ve şu anda indirimlerden Hitman world of assasination Deluxe Edition aldım. Şu anda bilgisayarım yetmiyor daha sonra oynamak için alıyorum o yüzden yükleyip bakma şansım yok. En azından yüklesem bile oyunu oynama şansım yok. İstediğim bütün şeyleri bu world of assasination Deluxe Edition sağlıyor mu acaba?

Son oyunun DLC içerikleri çok kafa karıştırıcı. Ben hala anlama aşamasındayım. Deluxe Edition aldığın için üçüncü sezona ait sanırım her şeye sahip oldun. İstemiyorum dediğin yan görev, kozmetiklerin bir kısmı falan var. Ancak ilk iki sezonu ilave edenler ayrı DLC olması lazım. Hatta paragöz herifler ilk iki oyunun temel kısımlarını ayrı, genişlemelerini ayrı entegre ettiren DLC'ler vermiş gibi görünüyor. Ben zamanında Steam'den almıştım. Ona göre eski oyunları entegre edenler şunlar:

Bunlardan eksik olan varsa ayrıca alman gerekebilir.

Yanlış yazmışım orada, virgülden sonrasını istemiyorum, yani skinleri ve kozmetikleri istemiyorum. Yeni görevler ve haritaları istiyorum. Bu duruma göre nelere sahip olmam gerekir tekrardan yazabilir misiniz? Yanlış yazdığım için kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…