Hitman World of Assassination Tüm Dünyada 75 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Absulution sonrası beni sarmadı nedense.
Absolution'da her ne kadar gizlilik mekanikleri olsa da bir çok oyuncu bu oyunu Max Payne gibi oynadı. Bu yüzden sevildi ve sonraki oyunları bu sebeple sarmamış olabilir. Ancak Hitman bir Blood Money, Silent Assassin veya son çıkan Hitman üçlemesi gibiydi her zaman. Ve bence öyle de kalmalıdır.

Hitman World of Assassination 75 Milyon Oyuncu

Hitman World of Assassination dünya çapında 75 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. Bu da oyunun tüm zamanların en başarılı Hitman oyunu olduğu anlamına geliyor. Bu önemli gelişme serinin arkasındaki geliştirici ve yayıncı olan IO Interactive tarafından duyuruldu. Bu kilometre taşı, oyunun ilk piyasaya sürülmesinden bu yana başarısını bildikleri için ekip için sadece bir başka kontrol işareti. […]

Devamı: Hitman World of Assassination Tüm Dünyada 75 Milyon Oyuncuya Ulaştı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Absolution 7 kez bitirdim diğer her oyununda kayboldum bitiremedim ama sözüm olsun sana Blood Money bir daha dönüp bu sefer bitireceğim seni.

Hitman GO ve Hitman: Sniper Challenge'ı saymazsak geriye bir tek bu kaldı oynamadığım. Daha doğrusu son sezon hariç ana oyunların hepsini oynadım. İlk fırsatta buna da gireceğim.

Evet ve hayır.

2016, 2018 ve 2021'de çıkan üçleme birleşti ve world of Assassination(woa) adını aldı. Eski oyunlar satıştan kalktı. Yani Hitman (2016) ve Hitman 2 (2018) sahibi olmayanlar artık onları alamaz. Hitman 3 sahibi olanların oyunu da woa haline dönüştü. Eskileri oynamak isteyenler Woa'yı satın alıp önceki iki oyunu dahil eden DLC'leri alabilir. Sanırım onların DLC'leri de ayrıca satılmıyor artık. Paket halinde HITMAN World of Assassination Upgrade Pack DLC'si alınınca eski iki oyun komple entegre edilmiş oluyor.

Eski oyunların sahipleri o bölümleri oynamak için yine kütüphanesinden girebilir. Woa üzerinden onları ekleyen DLC'leri almak zorunda değil. Ancak woa üzerine yeni DLC'ler gelmiş gibi gözüküyor. Yeni challengelar falan var. Onu da incelemek lazım.

Hocam ben Hitman'in 2016 ve sonrasında çıkan oyunlarını ve bütün içeriklerini almak istiyorum, yani oynanışı değiştiren silah veya oynanış süresini arttıran yeni görevler veya haritalar, skin gibi kozmetikleri istemiyorum. Ve şu anda indirimlerden Hitman world of assasination Deluxe Edition aldım. Şu anda bilgisayarım yetmiyor daha sonra oynamak için alıyorum o yüzden yükleyip bakma şansım yok. En azından yüklesem bile oyunu oynama şansım yok. İstediğim bütün şeyleri bu world of assasination Deluxe Edition sağlıyor mu acaba?

Hocam ben Hitman'in 2016 ve sonrasında çıkan oyunlarını ve bütün içeriklerini almak istiyorum, yani oynanışı değiştiren silah veya oynanış süresini arttıran yeni görevler veya haritalar, skin gibi kozmetikleri istemiyorum. Ve şu anda indirimlerden Hitman world of assasination Deluxe Edition aldım. Şu anda bilgisayarım yetmiyor daha sonra oynamak için alıyorum o yüzden yükleyip bakma şansım yok. En azından yüklesem bile oyunu oynama şansım yok. İstediğim bütün şeyleri bu world of assasination Deluxe Edition sağlıyor mu acaba?
Son oyunun DLC içerikleri çok kafa karıştırıcı. Ben hala anlama aşamasındayım. Deluxe Edition aldığın için üçüncü sezona ait sanırım her şeye sahip oldun. İstemiyorum dediğin yan görev, kozmetiklerin bir kısmı falan var. Ancak ilk iki sezonu ilave edenler ayrı DLC olması lazım. Hatta paragöz herifler ilk iki oyunun temel kısımlarını ayrı, genişlemelerini ayrı entegre ettiren DLC'ler vermiş gibi görünüyor. Ben zamanında Steam'den almıştım. Ona göre eski oyunları entegre edenler şunlar:
Ekran görüntüsü 2025-01-30 003754.jpg

Bunlardan eksik olan varsa ayrıca alman gerekebilir.

Son oyunun DLC içerikleri çok kafa karıştırıcı. Ben hala anlama aşamasındayım. Deluxe Edition aldığın için üçüncü sezona ait sanırım her şeye sahip oldun. İstemiyorum dediğin yan görev, kozmetiklerin bir kısmı falan var. Ancak ilk iki sezonu ilave edenler ayrı DLC olması lazım. Hatta paragöz herifler ilk iki oyunun temel kısımlarını ayrı, genişlemelerini ayrı entegre ettiren DLC'ler vermiş gibi görünüyor. Ben zamanında Steam'den almıştım. Ona göre eski oyunları entegre edenler şunlar:
Eki Görüntüle 2411178

Bunlardan eksik olan varsa ayrıca alman gerekebilir.

Yanlış yazmışım orada, virgülden sonrasını istemiyorum, yani skinleri ve kozmetikleri istemiyorum. Yeni görevler ve haritaları istiyorum. Bu duruma göre nelere sahip olmam gerekir tekrardan yazabilir misiniz? Yanlış yazdığım için kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı