Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

SplitWire-Turkey 1.5.0 Sürüm Notları

◦ Tarayıcı tünelleme anahtarları eklendi
◦ Zapret sekmesi eklendi
◦ GoodbyeDPI sekmesi eklendi
◦ Açık/Koyu mod geçişi eklendi
◦ Birçok bütünlük ve uyumluluk kontrolü eklendi
◦ Kaspersky, Kaspersky VPN ve Cloudflare WARP tespiti eklendi
◦ Tüm sekmelere yardım butonları eklendi
◦ Hizmet listesi eklendi
◦ DNS ve DoH ayarlarını geri alma özelliği eklendi
◦ Program içerisine kaldırma seçeneği eklendi
◦ Gelişmiş InnoSetup kaldırma betikleri eklendi
◦ Kurulum ve kaldırma paketleri Türkçeye çevrildi
◦ Arayüz ve kullanıcı deneyimi iyileştirildi
◦ WireSock’un 5-30 dakika sonra durması sorunu giderildi (WTS görevi oluşturma)
◦ Çeşitli diğer hatalar düzeltildi

Yeni arayüzden bir ekran görüntüsü:

Güncellemeye ulaşmak için link:
Release SplitWire-Turkey Release 1.5.0 · cagritaskn/SplitWire-Turkey

@Bal Porsuğu hocam, bilen birilerinin test etmesi iyi oluyor. Vaktiniz olur ve tercih ederseniz test ederek beni çok mutlu edersiniz. Zapret hazır ayarları için crediti hem program içinde hem Github sayfasında verdim. Teşekkürler.

Program tam all in one oldu hocam

Zapret'i denedim blockcheck yaptırdım, düzgünce buldu.

Ufak hatalardan bahsedeceğim.

Zapret sayfasında Zapret hizmetini kaldır dedikten sonra butonlar hizmetin olmadığı haline geri dönmüyor, GoodbyeDPI sekmesinde bu sorun yok mesela. Gözden kaçmış ufak bir şey olabilir.

GoodbyeDPI'da hazır ayarlardaki DNS girdilerini Cloudflare ile değiştirmişsin. Ama port numarası yanlış, 1253 olarak bırakmışsın. Port numarasının 53 olması lazım. Program zaten Google DNS ayarladığı için bunu fark etmemiş olabilirsin. Fark etmen için mesela alternatif 4'ü seçerek çalıştır sonra Google DNS'i kaldır. DNS sorunundan dolayı hiç bir yere giremeyeceksin.
Ya da dns girdili alternatiflerin hepsini kaldır zaten Google DoH ayarlıyor program.

Bu arada Roblox'ta yine bir gariplik oldu. Roblox uygulaması açıldı ama sunuculara ulaşılamıyor dedi. NextDNS açtım anında düzeldi. Bunu neden yapıyor çözemedim.

Şöyle videoya da aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
Zapret sekmesindeki kaldır butonu ve önayarlardaki DNS portları hatalı. Haklısınız, hemen düzelteceğim. Ancak otomatik şekilde DoH aktifleştirme bildiğiniz üzere yalnızca Windows 11'de mümkün. Bu sebeple GoodbyeDPI presetleri içerisinde bazı ayarlara gömülü DNS ataması koymak, Windows 10 kullanıcıları için erişim sağlayabilme olanağı doğuruyor.

Roblox'u çözemiyorum hocam. Önceden ISS politikaları ve DPI teknikleri ile ilgili sanıyordum. Ama iş tuhaf bir hâl aldı. Sırf Roblox'u denemek için laptopumu yanıma alıp şehir değiştirdim. Evimde Türk Telekom Gigafiber ile GoodbyeDPI Blacklist aktif kurulum yaptığımda Roblox'a erişebiliyorum. Ancak komşu şehirde Türk Telekom Gigafiber kullanıcısı arkadaşımın evinde tamamen aynı sistem, aynı modem, aynı modem konfigürasyonu olmasına rağmen Roblox'a erişemiyorum. Muhtemelen bölgeden bölgeye de farklılık gösterebiliyor inceleme teknikleri. Kesin ve net bir çözüm bulunursa programa da eklerim ancak şimdilik böyle kalmalı.

NextDNS kullanınca Roblox ve Discord’a aynı anda girilebiliyor mu?

NextDNS kullanınca Roblox ve Discord’a aynı anda girilebiliyor mu?
Benim sistem sağlayıcı kombinasyonumda NextDNS kullanmadan da Zapret ve GoodbyeDPI kurulumlarında Roblox'a da Discord'a da erişilebiliyor. Ancak çok değişkenlik gösteriyor. Deneyip görmenizde fayda var.

Benim sistem sağlayıcı kombinasyonumda NextDNS kullanmadan da Zapret ve GoodbyeDPI kurulumlarında Roblox'a da Discord'a da erişilebiliyor. Ancak çok değişkenlik gösteriyor. Deneyip görmenizde fayda var.
Kaspersky GoodbyeDPI’da olduğu gibi bunun çalışmasını da engelliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…